• Haberler
  • Siyaset
  • Saadet Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Karaduman, Aday Tanıtım Toplantısına Davet Etti

Saadet Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Karaduman, Aday Tanıtım Toplantısına Davet Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi'nin adayı olan Abdülkadir Karaduman, 24 Şubat Cumartesi günü saat 16.30'da Bayır Diamond Otel'de gerçekleşecek olan 'Aday Tanıtım Toplantısı'na tüm Konyalıları davet etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi'nin adayı olan Abdülkadir Karaduman, 24 Şubat Cumartesi günü saat 16.30'da Bayır Diamond Otel'de gerçekleşecek olan "Aday Tanıtım Toplantısı"na tüm Konyalıları davet etti.
Abdülkadir Karaduman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Haydi Bismillah, Milli Görüş Belediyeciliği'nin başladığı ve yeniden şahlanacağı, gönüller şehri Konya'mıza hizmet etmek niyetiyle çıktığımız bu yolda; dostluğumuzun, inancımızın ve belediyecilik anlayışımızın manifestosunu sunarız aday tanıtım toplantımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.
Aday tanıtım toplantısı, Konya'nın çeşitli kesimlerinden vatandaşların katılımıyla gerçekleşecek ve Karaduman'ın belediyecilik anlayışını, projelerini ve hizmet vizyonunu açıklamasına fırsat tanıyacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme