• Haberler
  • Ekonomi
  • Vakıfbank'tan size 50 bin lira: Tek yapmanız gereken...

Vakıfbank'tan size 50 bin lira: Tek yapmanız gereken...

Türkiye'de en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan VakıfBank, 50 bin lira ihtiyaç kredisinin şartlarını yeniledi. İşte detaylar...

Vakıfbank'tan size 50 bin lira: Tek yapmanız gereken...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kamu bankası Vakıfbank, düşük faizli kredileri ile sektörde dikkat çekmeye devam ediyor. Banka faizlerinin artması nedeniyle kredi konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlara yönelik yeni bir paket hazırlayan Vakıfbank, bu kampanya dahilinde 50.000 TL’ye kadar olan kredi taleplerine olumlu yanıt veriyor. Aynı gün içerisinde hesaba çekilerek kullanılabilen kredide kırmızı çizgisi bulunmayan, kredi notu uygun olan müşteriler öncelikli olarak değerlendiriliyor.

Vakıfbank'tan size 50 bin lira: Tek yapmanız gereken...

ŞARTLAR NELER?
Vakıfbank 50.000 TL düşük faizli kredide taksitlendirme sayısı 36 ay. 36 ay vade ile taksitlerini ödeyebilecek olan Vakıfbank müşterilerinde hesabı olan ve sicilinde bozukluk olmayan müşteriler hızlı bir şekilde kredi onayını yapabiliyor. Üstelik isteyen müşteriler için kredi taksit erteleme imkânı da bulunuyor. 3 aylık erteleme sonrasında ödemelere başlayabilecek olan müşteriler, böylece ilk 3 ay ekonomiyi toparlama ve ödeme yapmadan krediyi kullanma imkânı elde ediyor.

Bakmadan Geçme