Yalova'da filmleri aratmayan takip!

Yalova'da Osmangazi köprüsünün yakınlarında gerçekleşen takip nefes kesti. Kırmızı renkli otomobilin şoförü, kendisini dolandıran kişileri gördüğünü iddia etti ve söz konusu aracı takip etmeye başladı.

Yalova'nın Altınova ilçesinde Osmangazi Köprüsü'nün yakınlarında gerçekleşen nefes kesen takip otoyolda tehlikeli anlar yaşattı. Başka bir aracın kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Kırmızı renkli otomobil tarafından takip edildiğini anlayan mavi renkli otomobilin sürücüsü yol vermemek için otoyolda manevralar yaptı. Kırmızı renkli otomobil şoförünün avukatı olduğunu belirten kişi, görüntüler hakkında açıklamada bulundu. 

'TATİLE GİDERKEN 2 GÜN ÖNCE DOLANDIRDILAR’

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili yazılı açıklama yapan şoförün avukatı,” Bununla ilgili adli süreç de başlatıldı. Mavi arabadaki şahıslar müvekkilimi tatile giderken 2 gün önce dolandırdılar. Dönüş yolunda adamlarla karşılaşınca polisi arayıp aracı takip ediyorlar, bu sırada durdurmaya çalışıyorlar. Ancak şahıslar onlar olduğunu anladığı için kaçmaya çalışıyor sonra da kaza yaptırarak kurtulmak istiyorlar.” dedi.


 

Bakmadan Geçme