• Haberler
  • Keşfet
  • Yargı dizisinin 72.bölümünde işler karışıyor! Ilgaz yine bir gizem çözüyor

Yargı dizisinin 72.bölümünde işler karışıyor! Ilgaz yine bir gizem çözüyor

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, Ay Yapım tarafından üstlenilen yapımıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi, yeni bölümüyle ekranlara geliyor. İzleyiciler, 72. bölümde neler olacağını merakla bekliyor.

Yargı dizisinin 72.bölümünde işler karışıyor! Ilgaz yine bir gizem çözüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni bölümde, Mercan'ın bulunması ve eve yerleşmesiyle birlikte Ceylin rahat bir nefes alırken, sürecin ağırlığı ve hissettirdikleriyle kendisini bir vicdan muhasebesinde bulacak. Üniversite yıllarında yaşadığı bir olay, Ceylin'in bugününü de etkilemeye devam ediyor. Geçmişte yürüdüğü yollara geri dönen Ceylin, Engin, Zafer, İnci gibi artık hayatta olmayanları hatırlayacak ve Yekta'nın karanlık tarafıyla yüzleşecektir. 

Öte yandan, emniyeti sarsan yeni ölümlü vaka herkesin dikkatini çekecektir. Can'ın ölümü, Kadir'in kararlılığını ve acımasızlığını ortaya koymuş, Yekta, Osman ve Çınar'ı ürkütmüştür. Büyüyerek gelen bu karanlık, onları da her an yutacakmış gibi görünmektedir. Günün sonunda Osman'ı bekleyen sarsıcı sürprizler ise herkesi şaşırtacaktır.

Ilgaz ve Ceylin çifti ise birbirlerini ne kadar sevdiklerini ve biri olmadan diğerinin eksik olduğunu iyice anlamışlardır. Geçmişin hayaletleriyle baş etmek için güçlerini birleştirmek zorundadırlar. Ancak Ceylin, geçmişini kazıdığı bu yolculukta beklenmedik ve şoke edici bir sonla karşılaşacağının farkında değildir.

Yargı'nın heyecan dolu yeni bölümü bugün saat 20.00'de Kanal D'de izleyicilerle buluşacak. Bu heyecan dolu bölümü kaçırmamak için ekran başında olmayı unutmayın!

Bakmadan Geçme