| Konya | Ankara |
| Aksaray | Kayseri |
| Karaman | Antalya |
| Niğde | Kırşehir |
| Afyon | Isparta |
Konyaspor dün sahasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalarak önümüzdeki sezon da Süper Lig'de mücadele edeceğini ilan etti. Ligde kalmak duygusunun ne kadar güzel olduğunu hatırlamış olduk. 06.05.2008 10:36:04
Çünkü daha önce düşmek korkusu yaşamayan bir takım için alt sıralardan çıkıp derin bir nefes almak herhalde şampiyonluk kadar güzel bir duygu olsa gerek.
Konyaspor'un dün akşam taraftarının önünde sezonun son maçı bence trajikomik konuların işlendiği bir tiyatro gösterisiydi. Futbolun güzelliklerini son bir kaç dakika görebildik sadece. Geriye kalan koskoca 80-85 dakika ise daha çok iki güreşçinin birbirini tartması gibi geçti. Şu maç başlasa artık diye 85 dakika hayıflanıp durdum. Sedat bir ara kaleciyle karşı karşıya kalarak heyecan yaratmayı başardı üstelik o pozisyonu da harcamayı başardı. Sedat topu kaleci Ömer'e topu çarptırırken oldukça başarılıydı!
Tabi sonrasında kendisi de sinirlendi pozisyonu harcadığına ama tribünlere gönderilen top, gol olarak geçerlilik kazanmıyor maalesef.
Tribünlere top göndermek derken aklıma geldi: Murat Hacıoğlu da bir şeyler gönderdi ki sanırım karşılığı biraz ağır oldu. Golünü at sevincini tribünlerle paylaş. Yersiz tepki, ilgisiz gol sevinci tabii ki sana yol, su ve elektrik olarak geri dönecektir Murat Hacıoğlu... Tecrübeli futbolcusun bunları biliyor olman lazım...
Bu tepkiden dolayı tribünleri de alkışlamadığımı ifade etmek isterim.
Yusuf Kurtuluş, genç ve dinamik bir futbolcu. Onunla ilgili daha önceki haber ve yorumlarımda da geleceğinin parlak olduğunun üzerinde durmuştum. Umarım önümüzdeki sezon da kendisini tecrübe ve performansını artırmış olarak izleriz. Yalnız, Yusuf duygusal yönü ağır olan bir futbolcu. Tribünlerin olumlu tezahüratına yanıt vermek (gaza gelmek) elbette güzel sonuçlar doğuruyor ama günün birinde aynı tribünler olumsuz tezahürat yaparsa bunları da kaldırabilecek olgunluğa da sahip olmalıyız.
Kendisine başarılar diliyorum.
Raşit Çetiner'in Konyaspor'da birçok değişikliğe imza attığını gözlemledik. Gelişiyle birlikte Konyaspor'un yüzü gülmeye başladı. Çetiner'in seneye çok daha güçlendirilmiş bir kadro ile Konyaspor'u üst sıralara oynayan bir takım haline getireceğine inanıyorum.
Uzun lafın kısası, her ne kadar düşmemeye oynamak Konyaspor için çok da iyi bir görüntü olmasa da, küme de kalmanın zevki bir başka.
Konya'nın güzide takımını önümüzdeki sezon çok daha üst sıralarda görmek isteriz.
Şekerspor’a kutlama
Öte yandan profesyonel liglerdeki bir diğer temsilcimiz Konya Şekerspor dün, Yeni Burdurspor’u 5-1 yenerek TFF İkinci Ligi’ne yükseldi.
Konya Şekerspor’un bugünlere gelmesinde PANKO Birlik Genel Başkanı Recep Konuk’un katkısı gözardı edilemez. Onun sayesinde, yeni bir bayram yaşandı Konya’da.
Sayın Konuk’a, Konya sporuna katkılarından dolayı teşekkür eder Konya Şekerspor’u da bu başarısından dolayı kutlarım.
Sağlıcakla kalın...
Bu yazı için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.
Şu an sitemizde 4 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. [+] Ayrıntılı istatistikler için tıklayın.