Ümmügülsüm Gelgeç

Dünya Bu Sistemi Konuşuyor

Ümmügülsüm Gelgeç

Dünya bu sistemi konuşuyor. Aslında yaşamımızın her döneminde kullandığımız ama farkında dahi olmadığımız bu sistem sadece tavsiye üzerine kurulmuş bir sistem ve tüm dünyanın bir numaralı kazanç sistemi desem merakınızı daha da kamçılamış olur muyum? O zaman gelin size bu sistemi daha da yakından anlatayım.

Pandemi döneminin bize öğrettiği hususlardan biri de ticari zekası kuvvetli olan insanların bunu avantaja çevirerek bir kısmın zorluklarla geçirdiği dönemi nasılda refah içinde geçirebildiklerini gösterdi. Peki bunu nasıl başardılar? Diğer insanlardan daha mı farklıydılar?

Asla! Sadece önyargısız yeni fırsatlara açıklardı ve denemekten korkmuyorlardı. Bu insanlar evlerinden sadece bilgisayar üzerinden ticaret yaparak hem kendini geliştirme fırsatı buldu hem de pasif gelir elde ettiler.

Peki tüm dünyayı etkisİ altına alan tavsiye üzerinden de rahatlıkla yürütülen bu sistemin adı nedir? “Ağ Pazarlaması” yahut yabancı ismi ile “Network marketing.” Bu sistem tüm dünyaya yayılan ve insanlara kendi işlerini kurup bağımsız distribütör olarak devam etmelerini sağlayan tüm dünyadaki özellikle özgür ruhlu, belirli bir sisteme ve saate uymadan kısıtlanmadan çalışmayı seven insanların bir numaralı tercihi olabilecek bir iş fırsatı. Bu ticaretin en güzel yanlarından biri her konumda her saatte özgürce çalışma fırsatı sunuyor olması.

Ağ sisteminizin genişlemesi ve yurtdışına açılmanız bir anda biri on katına çıkarabilecek güçte olup size sunduğu eşsiz ayrıcalıkların yanında da potansiyeli yüksek bir çevre ve değişen fırsatları sunuyor.

Gün geçtikçe yayılan, 21.yy’ın ticaret sistemi olarak görülen ve doğrudan satışın geliştirilmiş bir türü olan Network Marketing (ağ pazarlaması), kişinin tamamen kendi emeği ile doğru orantılı gelir sağlamasına imkân veren bir sistemdir. Network Marketing'in bu kadar ön plana çıkmasının sebebi ise takımın tümüne eşit fırsatlar sunması. Birçok uzman, network marketing yöntemini ilk kez başarıyla kullanan Carl Rehnborg olduğu konusunda hemfikirlerdir.

Tavsiyenin gücünü çokça deneyen ve sonrasında bu güce çok inanan Carl Rehnborg 1934’te bu mantıktan yola çıkarak şirketini kurar ve satışlara başlar. 1945’te ise Network Marketing sistemini çok daha iyi bir hale getirir. Türkiye’de giderek yayılmakta olan bu sistem geleceğin mesleklerinden olarak ön görülüyor. Özellikle genç nesiller arasında büyük rağbet gören bu sistemin gelecek vadettiği aşikar. 

Yazarın Diğer Yazıları