Yeşildaş'tan MEDAŞ'a ziyaret

Konya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Arif Yeşildaş, MEDAŞ genel Müdürlüğünü ziyaret etti

Yeşildaş'tan MEDAŞ'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı Yeşildaş, yeni yıl münasebetiyle ziyarette bulunduğu MEDAŞ Genel Müdürlük, İşletmelerde Müdür ve Mühendislerle bir araya geldi.

Yeşildaş'tan MEDAŞ'a ziyaret

Yeşildaş ziyaretlerin, üç ayların habercisi Regaib Kandilinin idrak edildiği günlere denk gelmesiyle yeni takvim yılının hayır bereket getirmesini dileyerek Müslüman alemi için mübarek kabul edilen 3 ayların başlangıcı Regaib Kandilini tebrik etti. Yeşildaş, Kandil gecesinin feyz ve bereketinin dünya ve ülkemizde barış, huzur ve sağlık getirmesini, felaketlerin yaşanmadığı güzel günlerde hayırlı işlerde çalışmayı dilediğini iletti.

Yeşildaş'tan MEDAŞ'a ziyaret

Yeşildaş; “MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, müdür yardımcıları ile her bir işletme müdür ve mühendislere, MEDAŞ’ın çözüm ortağı olarak nitelendirdiği elektrikçi esnafımız, ustalarımızı temsilen teşekkür ederek, hizmetlerinde başarılar dilerim” dedi.

Yeşildaş'tan MEDAŞ'a ziyaret

Yeşildaş,  yeni yıl münasebetiyle ziyarette bulunduğu MEDAŞ Genel Müdürlük ve İşletmelerde Müdür ve Mühendislerle bir araya geldi.  Sohbet ortamında geçen ziyarette yeni yılın hayırlara ve güzelliklere vesile olması dileklerinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme