TIKLA- İZLE! Konya'da döviz üzerinden siyasi atışma

Dolar bugün itibari ile 23 TL'yi geçerek rekor kırarken, Konya'da vatandaşlar ise döviz bürolarına akın etti. Dolar bozdurmaya gelen vatandaşlar dövizciler önünde kuyruk oluşturdu. Röportaj sırasında iki kişinin arasında geçen samimi siyasi tartışma izleyenlere gülümseten anlar yaşattı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
TIKLA- İZLE! Konya'da döviz üzerinden siyasi atışma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Dolar rekor yükselişe geçerken Konyalı vatandaşlarda bu ani hareketlilikten dolayı döviz bürolarına koştu. Bir döviz bürosu önünde birden siyaset tartışmaya başlayan iki kişinin arasında geçen diyaloglar samimi ve gülümseten anlar yaşattı.
Doların hızlı yükselişe geçmesinin sebebi hakkında konuşan bir kadın vatandaş, “Bu durum iktidar yüzünden oluyor ve Erdoğan’a oy verenlerin bundan şikayetçi olmaması gerekiyor.” dedi.
Daha sonra ise tartışmaya giren bir genç “Bununla hükümetin ne alakası var, bu dış güçlerden ve Amerika’dan dolayı oluyor. Ülkemizi dört bir yandan köşeye sıkıştırdılar” şeklinde konuştu.
Gence cevap veren kadın vatandaş ise oğlunun ABD’de yaşadığını ve kendisinin de oraya gideceğini söyledi.
Son olarak ise iki vatandaşın samimi ve güldüren karşılıklı atışması birden TOGG’a geldi. Genç “Yerli arabamız TOGG’u ürettik, bunları neden görmüyorsunuz. CHP zihniyeti böyle işte sadece parayı düşünüyorsunuz” diyerek vatandaşlara gülümseten anlar yaşattı.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme