
Konya’da koronavirüs denetimlerinde bir iş yeri mühürlendi
Konya’da koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında polis ekiplerinin denetimlerinde kurallara uymayan iş yeri mühürlenirken, şahıslara işlem yapıldı.
A+A-
Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent genelinde denetimlerine devam ediyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başta Covid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda, eksik belge ve tütün mamulleri tüketimi olduğu tespit edilen bir iş yeri mühürlendi.
İş yerinde bulunan 2 şahsa "Sosyal mesafe kuralı’nı ihlalden, iş yeri sorumlusuna "Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak’tan işlem yapıldı. Polis ekiplerinin çalışmalarında ayrıca çalıntı 1 adet araç ve 2 adet motosiklet bulunurken, olayla ilgili 2 şahıs yakalandı. Öte yandan, aranan 1 kişinin de yakalandığı çalışmalarda, 1 adet av tüfeği de ele geçirildi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.