Sedat Peker'in bahsettiği Konyalı Tamer Öz'ün adı nasıl bu işlere karıştı?

Çektiği videolarla gündem olan söç örgütü lideri Sedat Peker, son olarak bir twit atarak Konyalı Tamer isimli bir işadamından bahsetti. İsminin Tamer Öz olduğu öğrenilen isimle ilgili gazeteci Muhammed Vefa röportaj yayınladı.

Sedat Peker'in bahsettiği Konyalı Tamer Öz'ün adı nasıl bu işlere karıştı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gündemi meşgul eden suç örgütü lideri Sedat Peker, aynı zamanda Twitter'da da paylaşımlarını sürdürüyor.

Sedat Peker son yaptığı paylaşımda Korkmaz Karaca'nın Konya'da Tamer isimli bir işadamıyla görüşmesinden bahsetti. Bu andan sonra gözler Konya'daki Tamer isimli ve paylaşımlarda soyadı verilmeyen iş adamına çevrildi.

SEDAT PEKER PAYLAŞIMINDA ŞU CÜMLELERİ KULLANDI:

1-süslü sülümanın kankası korkmaz karaca, çevrendeki seni arayan dostlarına Ben Sedat Peker’le görüşmek için haber göndermedim deyip yeminler ediyormuşsun. Bu yüzden Konya’daki iş adamıyla yaptığın whatsapp yazışmalarının bir tanesini yayınlamak zorunda kaldım.

2-deniz baykal da bana dava açacağını söylüyormuş. Bence kendisini uyar. Belli bir yaşa gelmiş, daha büyük rezillikler yaşamadan kalan günlerini sessizce yaşasın. Size değil de kızın ailesine saygısızlık olur.

3-korkmaz karaca, aynı senin gibi süslü sülümana destek olmasın diye uyardığım kişilerden biri, bana tamam diyip perde arkasından da doncu sülü için lobi çalışmaları yapıyor. Akşamleyin onu adadan yollayacağız (ileride de cezaevine girer).

4-Telefonuyla görüştüğümüz diğer arkadaşın ismi patlamasın diye onlardan bahsetmeyeceğim. Ancak tüm Türkiye’nin tecrübe ettiği üzere, beni yalanlayanlardan hiç hoşlanmam.

Gazeteci Muhammed Vefa da konuyla ilgili adı geçen Tamer Öz'e ulaştı. Tamer Öz'le röportaj yaptığını söyleyen Muhammed Vefa Twitter'da yaptığı röportajı paylaştı.

Röportajı aktaran Vefa şu cümleleri kullandı:

Sedat Peker, Korkmaz Karaca ile iş insanı @tameroz_

 arasında geçen WhatsApp görüşmesini paylaştı. Söz konusu görüşmeyle ilgili Tamer Öz ile görüştüm;

S.P’nin paylaştığı görüşme ne zaman gerçekleşti?
Paylaşılan görüşme 2018 yılına ait. O günlerde Korkmaz Karaca’nın bir sıkıntısı vardı. Bana sürekli S.P ile görüşmek istediğini iletti. Daha sonra görüşüp görüşmediğini bilmiyorum. Fakat S.P’nin tesbihini elinden düşürmüyordu.

Daha birçok mesajı ve sesli mesajı da var. 

Son süreçte bir görüşmeniz oldu mu? 

Hayır, olmadı.

Korkmaz Karaca’nın AK Parti’deki yükselişin sebebi nedir? 

AK Parti Gençlik Kollarında yıllarca hizmet eden biri bile bu kadar hızlı yükselemez.  Deniz Baykal’ın birinci adamıydı. Ancak ne olduysa bir anda basamakları apar topar çıktı. Kaset olayından sonra AK Parti’ye geçti…
Korkmaz Karaca’nın; Hadi Özışık, Süleyman Özışık’la kankadır. Süleyman Soylu, Mehmet Ağar ile arası çok iyidir.

Başınıza bir şey gelebileceğini düşünüyor musunuz yada korkuyor musunuz? 

Hayır, korkmuyorum asla. Sedat Peker’den dolayı başımıza gelebilecek herşeye razıyız. Bu zor günlerde yüz çeviren namussuzdur.

Biz haksızlığa karşıyız. Daha önce AK Parti’de benimde görevim vardı. Ancak biz bu haksızlığa karşıyız.

tamer-oz-roportaj.jpgtamer-oz-roportaj-2.jpg

 

Bakmadan Geçme