Ufuk Kendirci

Gözümüzün Paz'ı silindi

Ufuk Kendirci

Futbolun meyvesi olmadan maç izlemek çok keyifli gelmiyor. İyi futbol da yok ise mücadelede ilk 45 dakika gibi oluyor. Konuk Hatayspor oyunu kendi alanında karşılayıp, Konyaspor'un arkalarına sızmaya çalıştı. Fakat Sehic neredeyse yere yatmadı. Konyaspor ise topun olduğu her yerde Hatay savunmasının presini kıramadı.  Topun hızını da arttıramayınca kısır bir yarı izledik.

İkinci yarı nispeten daha iyiydi. Hatay ekibi ileri çıkınca geride boşluk vermeye başladı. Soner Muric'in alanına girip, Bruno Paz orta alana geçti, takımın hızı arttı. Sol kanattan başlayan organize atakta Soner çevirdi, Paz golü buldu.

Bazen iyi oynamadan kazanmakta değerlidir. Arabam.com Konyaspor çok iyi oynamadı belki ama stadı olmadan, gol yemeden, pozisyon vermeden maçı kazandı. Hatay ekibinin oyununu hiç beğenmedim. Savunmada çok bekliyorlar, yavaş oynuyorlar, hücum varyasyonları yetersiz.

Yeşil beyazlılar Galatasaray deplasmanına geçtiğimiz sezonki gibi güçlü gidiyor. Takım oyunu devam ettiği sürece bu takım kolay kolay rakibe atak vermez. Namağlup lidere saygılarla...

Yazarın Diğer Yazıları