Ufuk Kendirci

Sakın kalmakta fayda var

Ufuk Kendirci

 

En son söyleyeceğimi başta söyleyeyim, Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran bugün kırmızı kart görmeliydi. Gerek oyunu yavaşlatması gerek sportmenlik dışı hareketleri nedeniyle maçı bitirmeyi hak etmedi. Fakat bugünkü beraberliğin sebebi bu değildi.

Konyaspor haftalardır ileride oyun kurmakta zorlandığından ligin en az gol atan takımlarından. Bugün ceza Soner Dikmen'e kesildi gibi gözükse de Michalak ve Bytyqi tanınmaz halde. Bekler ileri çıkmadığından katkı sağlayamıyor. Amir bile pres yapmıyor, top kazanmıyor. Hoca Adana'da oyuncularla konuşacağını söylemişti, görünen o ki Katar arasına kadar bir şey değişme ihtimali yok. Daha sonra ne değişir bilmiyorum.

Takımda bu kadar konsantrasyon kaybı görmek beni düşündürüyor. Ligin en çok gol yiyen ikinci takımına Konya'da 1 gol atmak yeterli değil. Diğer yandan Gaziantep maçından bu yana camiada bir gerginlik var. Neden bu kadar stresliler anlamak mümkün değil.

Trabzonspor ve Kayserispor deplasmanlarından minimum 2 plase 4 puan lazım. Bu gerginlikten puanlar çıkması için İlhan Palut'tan sadece teknik-taktik değil rehabilitasyon çalışmaları da yapması gerekebilir.

Yazarın Diğer Yazıları