Ufuk Kendirci

Yazık oldu

Ufuk Kendirci

Lig lideri ve gol yemeyen takım ünvanıyla Ali Samiyen’e gelen Arabam.com Konyaspor henüz 1. Dakika kalesinde golü gördü. Maçın başında gelen gol sonrası takımda konsantre kaybı olur mu diye düşünürken Endri Çekici’nin önderliğinde yeşil  beyazlılar ikisi direk olmak üzere 4 net gol pozisyonu yakaladılar. Sonrasında Endri harika bir şutla beraberlik golünü attı.

Samiyen olmasına rağmen Galatasaray karşısında oyun üstünlüğünü kabul ettirmek çok başarılıydı. Endri Çekici sakatlandıktan sonra maçta kartlar yeniden dağıtıldı. Konyaspor ilerde top tutamadı. Geriye yaslanan Konyasporlular atak vermeye başladılar. Orta alanda Soner ve Amir biraz daha önde oyun kurması gerekiyordu.

60. Dakikadan sonra oyun hakimiyeti tamamen ev sahibine geçti. Savunmada yorulmalar başlayınca geride hatalar yapıldı. Sağ kanattan verilen pas sonrasında ise Calvo kendi kalesine golü attı. Ali Samiyen Stadyumu’nda yenilmek anlaşılmayacak bir durum değil. Burada ikinci yarıda yapılamayan şey top tutulamadı ve konsantrasyon kayıpları yaşandı. Oyun Galatasaray galibiyetini değil beraberliği çağırıyordu. Son dakikalarda Sehic’in oyundan atılması ise profesyonel bir davranış değildi. Bu seviyede biraz daha sakin kalmak ve arkadaşlarını eksik bırakmamalıydı.

Yazarın Diğer Yazıları