• Haberler
  • Güncel
  • 18 Yaş Üzerine Bol Hediyeli Çekiliş Kampanyası: Playstation 5, Dyson Air Wrap, Nespresso Kahve Makinesi!

18 Yaş Üzerine Bol Hediyeli Çekiliş Kampanyası: Playstation 5, Dyson Air Wrap, Nespresso Kahve Makinesi!

TEB yeni yıl heyecanını çekiliş kampanyası ile ikiye katlıyor. CEPTETEB ile yeni yıl çekilişine katılanlar sürpriz hediyeler kazanıyor.

Yeni yıla özel çekiliş kampanyaları sürüyor. CEPTETEB mobil uygulama üzerinden “kampanyalar” menüsüne giriş yaparak çekilişe katılanlar avantajlı çıkıyor. Banka şubesine gitmeye gerek kalmadan cep telefonuna uygulamayı indirerek katılım sağlayanlar PlayStation 5, Dyson Air Wrap veya Nespresso kahve makinesinden birinin sahibi oluyor.

Çekilişe katılmak isteyenlerin CEPTETEB mobil uygulamaya kullanıcı bilgileri ile giriş yaptıktan sonra “CEPTETEB yeni yıl çekilişi” sayfasına gelip “Katıl” butonuna basması yeterlidir.

CEPTETEB ile Çekilişe Nasıl Katılınır?

Haftalık olarak CEPTETEB mobile giriş yapanlar bir çekiliş hakkı kazanıyor. 31 Ocak tarihine kadar her banka kullanıcısı 12 kez çekilişe katılma hakkı kazanıyor. Kazanma şansını arttıracak bu hakları elde edebilmek için şu yollara başvurulabilir. Farklı banka hesapları CEPTETEB Mobile eklenir.

CEPTETEB mobil üzerinden QR ile para çekme işlemi gerçekleştirilebilir. Otomatik fatura talimatı, kolay adres tanımlama, yatırım hesabı açma ya da cüzdan sekmesinden CEPTETEB Süper'e giriş yapma adımları takip edilebilir.

Çekiliş Ne Zaman Sonuçlanır?

28 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek çekilişin sonuçları 6 Mart tarihinde paylaşılacaktır. Çekiliş kapsamında 5 adet PlayStation 5, 5 adet Dyson Air Wrap, 15 adet Nespresso kahve makinesinden birinin sahibi olabilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme