Aile destek ödemeleri bugün yatıyor

Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin bayram nedeniyle bugün hesaplara yatırılacağı açıklandı

Aile destek ödemeleri bugün yatıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Bektaş, aile destek ödemelerinden yararlanan vatandaşlar için müjdeli bir haber verdi ve ödemelerin, bayramdan önce yatacağını açıkladı. İşte, aile destek ödemeleri Nisan ayı tarihi ile programa dair tüm bilgiler...

Aile destek ödemeleri bugün yatıyor
AİLE DESTEK ÖDEMELERİ BUGÜN YATIYOR!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Bektaş, Ramazan Bayramı nedeniyle Aile Destek Programı ödemelerinin öne çekilerek, 4 Nisan'da hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Aile destek ödemeleri bugün yatıyor

Bakan Bektaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek, 4 Nisan Perşembe günü hesaplara yatırıyoruz. Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun. En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletimizin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Aile destek ödemeleri bugün yatıyor
AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE KADAR?

Aile Destek Programı kapsamında ailelere yapılacak ödemeler hanede kişi başına düşen aylık gelire göre belirleniyor. Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün web sitesinde belirttiği rakamlara göre ödemeler şu şekilde gerçekleşecek:

450 TL ve altı - 1.250 TL

450 TL üzeri ─ 911,15 TL ve altı - 1.100 TL

911,15 TL üzeri ─ 1372,30 TL ve altı - 950 TL

1372,30 TL üzeri ─ 5.667,37 TL’den az - 850 TL
 

Bakmadan Geçme