Başkan Kavuş, Muhtarları Ağırladı! 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yerel seçimlerde Meram'dan muhtar seçilen isimleri ağırladı. Muhtarlara hizmetler ve çalışma sistemi hakkında bilgilerin verildiği buluşmada Başkan Kavuş, önceki dönemde olduğu gibi önümüzdeki dönemde de birlik ve beraberlik içinde Meram için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

Başkan Kavuş, Muhtarları Ağırladı! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram muhtarlarıyla bir araya geldi. Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz’ın da katıldığı buluşma Meram Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz ve Başkan Kavuş, buluşmada 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeni ve yeniden seçilen muhtarları ağırladılar. 

KAYMAKAM YILMAZ; “YENİ DÖNEMDE SEÇİLEN TÜM MUHTARLARIMIZA VE YENİDEN SEÇİLEN BAŞKAN KAVUŞ’A BAŞARILAR DİLİYORUM” 

Tanışma ve tanıtım amacı taşıyan buluşmada muhtarlara ayrıca vatandaşların istek ve beklentilerinin dijital ortamda alınıp takibinin yapıldığı, hizmetlerin kontrolünün sağlandığı Bridge programının kullanımı için seminer verildi.  Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte muhtarları ağırlamış olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, yeni seçilen ve göreve devam eden tüm muhtarlara başarılar dileyerek, “Cenab-ı Hak muhtarlarımıza hayırlı, bereketli hizmetler yapmayı nasip etsin. Bizleri bir araya getiren Başkan Kavuş’a da şükranlarımı sunuyor, yeni döneminde ona da başarılar temenni ediyorum” diye konuştu.  

BAŞKAN KAVUŞ; “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK” 
    
2019-2024 döneminde muhtarlarla ‘aynı hedefe koşan bir büyük aile’ olmayı başardıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, önümüzdeki dönemde de aynı anlayışın hassasiyetle devam edeceğine olan inancını ifade etti.  Önceki dönem ortaya konan birlikteliğin Meram’a büyük yararlar sağladığının altını çizen Başkan Kavuş, “Meram için özveriyle çalışan, fedakarlık gösteren tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete göç edenlere de rahmet diliyorum. İnanıyorum ki bu dönemde de ortaya koyacağımız aynı birlik ve beraberlikle ilçemiz kazanmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

KAVUŞ; “BİZ MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”  
 
Muhtarların hizmet yolunda kendileri için en önemli yol arkadaşı olduğuna dikkat çeken Başkan Kavuş, konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Meram’da yakaladığımız hizmet ve huzur ikliminin en önemli mimarlarından biri de muhtarlarımızdır. Sizler vatandaşlarımızla aramızda köprü vazifesi görüyorsunuz. Çoğu zaman mahallelerdeki gözümüz kulağımız sizlersiniz. Bu dönemde de sizlerden beklentimiz budur. Sizlerin de şunu bilmesini isterim ki; bizler de beklentileriniz için de daima buradayız, mahallelerimize hizmet için hazırız ve hemşehrilerimizin sorunlarının çözümü için son derece kararlıyız.”  

KAVUŞ; “HER HİZMETTE EMEKLERİ OLAN MUHTARLARIMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Tüm hizmetleri için muhtarlara şükran ve minnet borçlu olduklarını belirten Başkan Kavuş, sözlerini şöyle tamamladı; “Bu teşekkürü, Meram muhtarlarının her birinin gece gündüz demeden vatandaşlar için koşturtuğuna en yakından şahit biri olarak ediyorum. Sizler de gece gündüz demeden Meram için koşturuyorsunuz. Allah çalışmalarınızı hayırlı ve bereketli kılsın. Yeni seçilen arkadaşlarımızla birlikte Bizim Meram ailesi daha da büyümüş oldu. Hizmet politikamızı bu büyük aile ile belirliyor çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem de yatırım ve icraatlarla dolu bir dönem olacak ve bu başarıların altında her birinizin ayrı ayrı imzası olacak.” 

Başkan Kavuş’un konuşmasının ardından muhtarlara, isteklerin ve hizmetlerin dijital ortamda alınıp takibinin yapıldığı Bridge programının kullanımı için seminer verildi.

Bakmadan Geçme