Genç Sağlık Sen,  genel kurul için toplandı!

Genç Sağlık Sendikası Konya Şubesi Birinci Olağan Kurulunu gerçekleştirdi. Kurula Genel Başkan Osman Kaya ve Genel Merkezin üyeleri katıldı. 

16 ayda 2000 üyeye ulaşarak Konya’da sağlık camiasında büyük bir yankı uyandıran Genç Sağlık Sen Konya Şubesi, Birinci Olağan Kurulunu gerçekleştirdi.

Kurula Genel Başkan Osman Kaya ve Genel Merkezin üyeleri katıldı. Kurulda açıklama yapan Genel Başkan Osman Kaya, “Adaletsiz ve liyakatsiz olarak sürdürülen sendikal düzende yeni bir çağ başlatıyoruz,

herkese eşit ve adil davranılmasını savunacağız, Genç Sağlık Sendikası olarak ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız hangi sendika üyesi olursa olsun meslektaş olduğumuzu unutmayacak ve mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz.” diye konuştu.

 Genç Sağlık Sen,  genel kurul için toplandı!
“BİZLER İÇİN KOLTUK HİÇBİR ZAMAN ÖNEMLİ OLMAYACAK”


Kurulda İl Başkanı olarak seçilen Merve Fulya Yavuz ise, “Bu başarı benimle birlikte bu teşkilatta yer alan tüm temsilcilerimizin, mücadele sarf eden tüm meslektaşlarımızın başarısıdır,

dün ne kadar çalışıyorsak yarın daha fazla çalışacak yetkiye giden dikenli yolda yürümekten bir an olsun korkmayacağız.

Bizler için koltuk hiçbir zaman önemli olmayacak, mücadelemizle, kazanımlarımızla kendimizi ispatlayacağız. Mücadelemiz daim olsun” şeklinde konuştu. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme