İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı 382 işçi alımı yapacak!

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı 382 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. İçişleri Bakanlığı, kura, sözlü ve uygulamalı sınav ile 382 işçi alımı yapacağını bildiren karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte alımın detaylar...

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı 382 işçi alımı yapacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı, 382 personel istihdam edileceğini duyurdu. Göç İdaresi Başkanlığına istihdam edilecek olan personeller kura, yazılı ve sözlü sınav ile belirlenecek. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre,  

Sınav sonucu sonrası İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü emrine bağlı olarak çalışacak, 150 erkek, 50 kadın güvenlik görevlisi, 120 erkek, 20 kadın temizlik görevlisi ve 20 erkek şoför kadrosunda yer alacak.  

NASIL BAŞVURU YAPILIR? 

Başvurular, 22-26 Nisan tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) (esube.iskur.gov.tr) adresi üzerinden yapılacak. Online olarak yapılacak olan başvurularda şahsen, posta veya e-posta üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecek.  

Sözlü ve uygulama sınavına girmeye hak kazanan adaylar, sınav sonuçlarını Göç İdaresi Başkanlığı internet adresinden (www.goc.gov.tr) görüntülenebilecek.  

Bakmadan Geçme