Karatay Belediyesi İlkokullar Arası Dostluk Ve Kardeşlik Futbol Turnuvası başvuruları başladı 

Karatay Belediyesi tarafından düzenlenecek 'İlkokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası' için başvurular başladı.

Karatay Belediyesi İlkokullar Arası Dostluk Ve Kardeşlik Futbol Turnuvası başvuruları başladı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek “İlkokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” için başvurular başladı.

26 Nisan Cuma gününe kadar sürecek başvurular, okulların müdürlüklerine yapılacak. Ayrıca turnuvada dereceye girenleri büyük sürprizler bekliyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, turnuvayı bu yıl üçüncü kez düzenlediklerini açıklayarak, en az öğrenciler kadar heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Başkan Hasan Kılca, Eğitim, kültür, sosyal ve spor alanlarında önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, Ülkemizin daha sağlıklı, daha zinde ve çok daha çalışkan nesillere ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Karatay Belediyesi İlkokullar Arası Dostluk Ve Kardeşlik Futbol Turnuvası başvuruları başladı 

"Her şey yarınlarımız için"

Başkan Kılca, “Bu hedefin gerçekleşmesine katkı sunmak adına Karatay Belediyesi olarak bizler de yavrularımız ve ülkemiz için birçok proje üretiyor ve emek harcıyoruz. Her şey yarınlarımız için. Bu doğrultuda eğitim çağındaki yavrularımızın daha fazla spor yapabilmesi, kendi aralarında daha iyi kaynaşıp sevgi ile dostluğunuzun pekişmesi amacıyla geçtiğimiz yıl ikincisini yaptığımız ve güzel ilgi görmeye devam eden ilkokullar arası futbol turnuvasının bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Turnuvanın çocuklarımız arasındaki sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkı sağlayacağına inanıyorum. Şimdiden turnuvaya katılacak tüm okullarımıza ve öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyor, hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme