Karatay Belediyesi'nden Misafirlere Sıcak İkramlar

Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Karatay Belediyesi, Konya'ya gelen misafirlerini özel ikramlarıyla ağırlamaya devam ediyor. Etkinliklerin merkezi haline gelen Mevlana Kültür Merkezi'nde, Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen sıcak çorba ve salep ikramları, gönüllerde iz bırakıyor.

Karatay Belediyesi'nden Misafirlere Sıcak İkramlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hz. Mevlana’nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Karatay Belediyesi, Konya'ya gelen misafirlerini özel ikramlarıyla ağırlamaya devam ediyor. Etkinliklerin merkezi haline gelen Mevlana Kültür Merkezi’nde, Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen sıcak çorba ve salep ikramları, gönüllerde iz bırakıyor.

Sabah namazları için Şems-i Tebrizi Camii’ni tercih eden vatandaşlar ve Hz. Mevlana’nın türbesini ziyaret eden misafirlere yönelik düzenlenen çorba ikramları, soğuk kış günlerinde gelenlere sıcak bir karşılama sağlıyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hz. Mevlana’nın 750. Vuslat Yıl Dönümü’nde belediye olarak Konya’mızın ve Hz. Mevlana’nın kıymetli misafirlerini en iyi şekilde ağırlama gayretindeyiz. Bu kapsamda kış aylarının etkisini hissettirdiği bu günlerde Konyamıza gelen misafirlerimizin içini ısıtmak için çorba ve salep ikramında bulunuyoruz. Belediye olarak gönüllerde yer almak önceliğimizdir. Hz. Mevlana’nın çağrısına uyup şehrimize gelen tüm misafirlerimize bu vesileyle bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Mevlana dostları da yapılan ikramları memnuniyetle karşılayarak, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme