• Haberler
  • Asayiş
  • Kırmızı ışıktan geçen araç faciası: 1 öldü, 3 yaralı

Kırmızı ışıktan geçen araç faciası: 1 öldü, 3 yaralı

Mersin'de kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobilin yayalara ve ağaca çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde, bir otomobilin kırmızı ışıkta geçtiği iddiasıyla meydana gelen kazada, yayalara ve bir ağaca çarpılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Demirtaş Mahallesi GMK Bulvarı Demirtaş Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, A.D. yönetimindeki 33 ARD 405 plakalı otomobil, kavşakta kırmızı ışıkta geçmeye çalışırken sürücü aracın kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yayaların bulunduğu alana ve bir ağaca çarptı. Kazada, yayalardan 32 yaşındaki Sultan Sedef hayatını kaybederken, sürücü ile birlikte 3 kişi yaralandı.

Kazanın etkisiyle ağaç devrildi ve araçta yangın çıktı, olay yerinde büyük bir kaos oluştu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, ağacı keserek sıkışan bir yaralıyı kurtardı ve yaralılar ambulanslarla Mersin'deki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçme