Mert Hakan Yandaş'tan maç sonrası konuştu: Çok doluyum

Mert Hakan Yandaş, Çaykur Rizespor'u 3-1 yenen Fenerbahçe karşılaşmanın ardından açıklama yaptı. Yandaş, 'Çok doluyum' dedi.

Mert Hakan Yandaş'tan maç sonrası konuştu: Çok doluyum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mert Hakan Yandaş, 3-1 biten Fenerbahçe- Çaykur Rizespor maçı sonrası konuştu. Yandaş, "Yaşadığım talihsiz bir olay vardı Kayseri'de. O günden bugüne kadar her şeyi içime attım. Açıkçası çok doluyum, bu armaya saygımdan konuşmadım." dedi.

MERT HAKAN YANDAŞ'IN AÇIKLAMALARI

Mert Hakan Yandaş yaptığı açıklamada, "Bugün, iyi gün diye de konuşmayacağım. Camia dün bir şey başlattı. Biz de futbolcular olarak buna ön ayak olduk, peşlerinden gittik. Ama yalandan değil. Buradan yeniden bütün taraftarımıza, camiamıza gerçekten sesleniyorum. Bu klulübün en genç futbolcusunu bile medyada kimseye yem etmesinler. Bizler gelip geçiciyiz, bu kulüp kalıcı. Biz de bu armanın değerini herkesten iyi biliyoruz. Kimse merak etmesin. Onlardan tek ricam son düdük çalana kadar. Kim olursa olsun bir önemi yok bizimle birlikte olsunlar. Aynı bugünkü deplasman taraftarı gibi. Biz elimizden geleni yapacağız. Benim için maç iyi geçtiği için mutluyum. Önemli olan Fenerbahçe!"

Bizler camianın büyüklüğünden, baskının büyük olacağını biliyoruz. İlk günden beri baskıyı fazla hissediyorum. Benim hatalarım da oldu. Bu camiada uzun süreli kalmak istiyorsanız bu mücadeleyi iyi vermek zorundasınız, güçlü mentaliteye sahip olmak zorundasınız. Bana verilen her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum. İşin arka kısmında Fenerbahçe için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bunun ödülünü Rabbim bana veriyor. Kendimi 1 dakika da olsa, 5 dakika da olsa Fenerbahçe'ye katkı sağlamak için hazır tutuyorum." ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme