Okan Buruk: 'Hedefimiz Avrupa'da finalle gitmek'

Kopenhag karşılaşması kameraların karşısına çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kendilerini, yeni bir hedefin beklediğini aktardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Danimarka'nın Kopenhag ekibiyle karşılaşan Galatasaray, rakibine 1-0 yenildi. Grubu 3’üncü sırada tamamlayan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, oynadıkları oyun ile aldıkları puanın eşleşmediğine değindi. 


Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Buruk, maça galibiyet için çıktıklarını dile getirerek, "Bugün kazanmak bizi üst tura götürüyordu. Hedefimiz buydu. Rakibimizin savunmada bekleyeceğini, topu bize vereceğini, geçiş hücumları deneyeceğini biliyorduk. Maçın tamamı da böyle geçti. Top daha çok bizdeydi. Rakip sahada, rakip ceza sahasında oynadık. Özellikle son bölümde girdiğimiz pozisyonlar vardı. Rakibimiz geçiş hücumlarını denedi. Yediğimiz bir gol, ardından bu golü çıkartamadık. Baktığımızda daha üretken olabilirdik. Kanatlardan hücumu daha net bir şekilde yapabilirdik. Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz ama bir yandan da Avrupa'da yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz orada daha iyi bir yere gelmek. Final yoluna gidecek takımlardan biri olmak." diye konuştu.

Bakmadan Geçme