Tarikatın Hedefindeki 'Kızıl Goncalar'dan' Geri Adım: 'RTÜK Başkanımıza İnancımız Tamdır'

FOX TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar dini kesime yönelik eleştirel bulunduğu için büyük tepki toplamıştı. RTÜK gelen tepkileri değerlendirerek inceleme başlattı.

Tarikatın Hedefindeki 'Kızıl Goncalar'dan' Geri Adım: 'RTÜK Başkanımıza İnancımız Tamdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gold film yapımı dizi için ceza verilecek mi? sorusu merak edilirken konu ile ilgili diziden bir açıklama geldi.

RTÜK başkanı Ebubekir Şahin kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Bu paylaşımını ardından kısa sürede dizi yapımcısı Faruk Turgut’un “Verilecek cezadan memnun oluruz” ifadesini kullandığı iddia edildi. Ardından dizinin çekim mekanları tek tek iptal edilmeye başlandı.

RTÜK’ün Kararına Saygılıyız”

Konu ile ilgili bu kez Gold filmden bir açıklama geldiÇ Faruk Turgut'un yaptığı açıklamanın gerçekçi olmadığı, yalan haber olduğunu söylenerek “RTÜK'ün vereceği her karara saygılıyız” ifadesinde bulunuldu.

“Dizi için cezadan memnun olacağımıza yönelik iddia edilen bazı manipülatif haberler var. Bu hem bize hem şirketimize zarar veriyor” diyerek açıklama yapan Gold Film attığı geri adıma şu sözlerle destekledi:

İnancımız Tamdır!”

“RTÜK Başkanımız Ebubekir Şahin Bey ve sayın üyelerimizin Türk milleti adına doğru kararı vereceğine olan inancımız tamdır. Saygılarımızla kamuoyuna arz olunur”

 

 

 

Bakmadan Geçme