TCDD'den uyarı 10 gün o bölgeye yaklaşmayın ...!

TCDD otla mücadele kapsamında yapılacak ilaçlama çalışmaları nedeni ile uyardı. Uayarıda 'Kullanılacak ilaçlar insan ve hayvan sağlığına olumsuz etki edeceğinden o bölgelere 10 gün boyunca yaklaşmayın' denildi.

TCDD'den uyarı 10 gün o bölgeye yaklaşmayın ...!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı bir açıklama ile 22.04.2024 ile 26.04.2024 tarihleri arasında Afyon Aliçetinkaya Gar -Konya YHT Gar arası gar, istasyon ve saydinglerde otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacağı duyurulduYapılan yazılı açıklamada ilaçlama da kullanılacak ilaçların insan ve hayvan sağlığına olumsuz etki edecek özellikte olması nedeni ile vatandaşların bu konuda dikkatli olmaları vurulandı 
Yazılı açıklama da şu cümlelere yer verildi ‘Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından 22.04.2024 ile 26.04.2024 tarihleri arasında Afyon Aliçetinkaya Gar -Konya YHT Gar arası gar, istasyon ve saydinglerde otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacaktır. Mücadelede kullanılan ilaçlar, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik  taşıması sebebiyle tehlike oluşturmaktadır. Belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları gerekmektedir. 

TCDD'den uyarı 10 gün o bölgeye yaklaşmayın ...!
Demiryolu güzergâhı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren on  gün boyunca; vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları, belirtilen  yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı ve arıcılık faaliyetlerinde  bulunmamaları önemle duyurulur.

TCDD'den uyarı 10 gün o bölgeye yaklaşmayın ...!
İLAÇLAMA TARİHLERİ ve GÜZERGÂHI
22.04.2024 — 26.04.2024 tarihleri arasında Afyon Aliçetinkaya, Çay, 
Sultandağı, Kavaklı, Gölçayır, Akşehir, Gözpınarı, Argıthan, Reşadiye, 
Çavuşçugöl, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Meydan, Pınarbaşı, Horozluhan, 
Konya YHT Gar arası (Afyonkarahisar ve Konya İl sınırları) gar ve 
istasyonları arasında otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacaktır.

Bakmadan Geçme