Yaman Oyunu Meram Mehmet Beğen İlköğretim okulunda kullandı!

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Meram Mehmet Beğen İlköğretim okulunda 2051 nolu sandıkta oyunu kullandı. 

Yaman Oyunu Meram Mehmet Beğen İlköğretim okulunda kullandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bekir Yaman’a Meram Mehmet Beğen İlköğretim Okulunda 2051 nolu sandıkta oyunu kullandığında CHP Konya İl Yönetim Kurulu üyeleri, Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, Meram Belediye Başkan Adayı Bahar Altay Çaçık ve partililerde eşlik etti. 

Demokrasi şöleninde bir seçim yaşandığını belirten CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Ülkemizde ve şehrimizde bir demokrasi şöleninde bir seçim havası yaşadık.  Hangi siyasi partiden olursa olsun yönetim noktasında iddia koyan, aday olan ve seçmenden oy isteyen herkese başarılar diliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde geçen bu seçimde göreve gelecek olanlara şimdiden başarı diliyoruz. Demokrasi gereği sandık milletimizin iradesini ortaya koyacaktır. Artık karar milletimizin ve hepimiz kararıdır. Bu karara da saygı duyacağız. Oy kullanırken eşlik eden herkese çok teşekkür ediyorum. Sonuçlar hayırlı ve uğurlu olsun. Bu seçimin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi. 

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya ’da Meram İhsan Özkaşıkçı İlköğretim okulunda, 1178 nolu sandıkta oyunu kullandı.  

Bakmadan Geçme