• Haberler
  • Sağlık
  • 1 Ayda 15 Kilo Vermek: 1 Ayda 15 Kilo Vermek Mümkün mü? 1 Ayda 15 Kilo Vermenin Etkileri!

1 Ayda 15 Kilo Vermek: 1 Ayda 15 Kilo Vermek Mümkün mü? 1 Ayda 15 Kilo Vermenin Etkileri!

1 ayda 15 kilo vermek, Zayıflamak için farklı yöntemler arıyor, bir haftada kaç kilo vermenin sağlıklı olduğunu düşünüyorsunuz,

1 ayda 15 kilo vermek sizin için ideal bir davranış biçimi olacaktır. Bilindiği gibi kısa zamanda çok kilo vermek, pek çok kişi için sağlıklı olmadığı gibi, verilen kiloların da yeniden alınmasına neden olmaktadır. Ancak bir haftada iki kilo vermek, sağlık için hiç de olumsuz bir etki yapmayacaktır. Elbette bir ayda 15 kilo vermek için, yapılması gereken doğru şeylerin de bilincinde olmak gerekmektedir:

Bir ayda 15 kilo vermek için, öncelikle, tüm besin gruplarından tüketebileceğiniz bir beslenme düzenine sahip olmanız gerekmektedir. Bunun yanında, bir ayda 15 kilo vermek için düzenli bir egzersiz programına da ihtiyaç duyacaksınız. Bir ayda 15 kilo vermek için, bir profesyonel uzmandan yardım alırsanız, işinizin çok daha kolay bir hale geleceğini de görebilirsiniz. Aynı zamanda, 1 ayda 15 kilo vermek ile, daha sağlıklı bir zayıflama eylemini de aynı anda yürütmüş olursunuz.

1 Ayda 15 Kilo Vermek Mümkün mü?

Bir ayca 15 kilo vermek için, tamamen aç kalacağınız bir diyet programı uygulamaktan kesinlikle kaçınmanız gerektiğini de bilmelisiniz. 1 ayda 15 kilo vermek demek, yemek porsiyonlarınızı biraz daha küçültmek; ve bununla birlikte, yemek aralarında küçük atıştırmalıklara da izin vermeniz demek olmalıdır. Bu sayede, bir haftada 2 kilo vermek için, kendinizi sıkıntıya da sokmamış olacaksınız demektir.

Peki bir insan neden bir ayda 15 kilo vermek ister?

Yaz tatiline gidecek olan birisi, mayosunun ya da bikinisinin içine sığabilmek; ve fazlalıklarından kurtulabilmek için bir ayda 15 kilo vermek isteyebilir. 1 ayda 15 kilo vermek isteyecek bir başka grup da, sağlık sorunu yaşaması nedeniyle, zayıflaması gereken kişilerden oluşabilir. Her koşulda, bir ayda 15 kilo vermek, kimsenin sağlığından bir şey kaybettirmeyecektir; elbette kişiler çok zayıf değillerse.

 

Bakmadan Geçme