10 Ocak Türkiye Gündemi

Türkiye'de yoğun bir gün. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 97. Yıl Dönümü etkinlikleri ve Valiler Buluşması'na katılacak. Ayrıca, TBMM Başkanı Kurtulmuş gazetecilerle buluşurken, Bakanlar güzel sanatlar, tarım, ticaret ve dış ilişkilerde önemli adımlar atacak. Spor arenasında ise futbol, basketbol ve voleybol dolu dolu bir gün bizi bekliyor…

Bugün Türkiye’de gündem hareketli olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 97. Yıl Dönümü etkinlikleri ve Valiler Buluşması'na katılacak. Ayrıca, TBMM Başkanı Kurtulmuş gazetecilerle buluşurken, Bakanlar güzel sanatlar, tarım, ticaret ve dış ilişkilerde önemli adımlar atacak. Spor arenasında ise futbol, basketbol ve voleybol dolu dolu bir gün bizi bekliyor

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI'NIN 97. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ VE VALİLER BULUŞMASI'NA KATILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 97. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Valiler Buluşması'na katılmak üzere Milli İstihbarat Teşkilatı Kale Yerleşkesi'nde bir araya gelecek.

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, VALİLER BULUŞMASI'NA KATILACAK VE GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ KUTLAYACAK

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Valiler Buluşması'na katılacak ve aynı gün "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla TBMM Tören Salonu'nda görev yapan basın mensuplarına ziyarette bulunacak. Ayrıca, Milli İstihbarat Teşkilatının 97. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri'ne iştirak edecek.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ'NDE PROTOKOL İMZALAYACAK

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde, bakanlığı ile üniversite arasında Güzel Sanatlar İlköğretim Okulu ve Güzel Sanatlar Lisesi Kurulması İşbirliği Protokolü İmza Töreni'ne katılacak.

TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI ULUSAL GIDA KODEKS KOMİSYONU TOPLANTISI'NA KATILACAK

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulusal Gıda Kodeks Komisyonu Toplantısı'na iştirak edecek, gıda güvenliği ve kalitesine yönelik önemli kararlar alınması bekleniyor.

TİCARET BAKANI BOLAT, MÜSİAD YILLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI'NA KATILACAK

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MÜSİAD Yıllık Değerlendirme Toplantısı'na katılacak ve iş dünyasıyla önemli konuları ele alacak.

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İŞ GÜCÜ İSTATİSTİKLERİ VE SANAYİ ÜRETİMİ AÇIKLAYACAK

Türkiye İstatistik Kurumu, Kasım 2023 dönemine ilişkin iş gücü istatistikleri ile sanayi üretim ve inşaat maliyet endekslerini açıklayacak, ekonomik göstergeleri değerlendirecek.

DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN, TACİKİSTAN ZİYARETİ İÇİN YOLA ÇIKACAK

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tacikistan Dışişleri Bakanı Sirojiddin Muhriddin'in daveti üzerine Tacikistan’ı ziyaret edecek, bölgesel işbirliği ve diplomatik ilişkileri ele alacak.

SPOR GÜNDEMİ: FUTBOL, BASKETBOL VE VOLEYBOL ARENASINDA DOLU DOLU BİR GÜN

  • Türkiye'de Süper Lig'in 16. haftası çeşitli müsabakalarla devam edecek.
  • Kadın Futbol Süper Ligi'nde ertelenen 14. hafta mücadeleleri başlayacak.
  • Basketbol BKT Avrupa Kupası'nda Türk Telekom ve Beşiktaş Emlakjet maçları heyecan yaratacak.
  • Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Darüşşafaka Lassa ve Pınar Karşıyaka, play-in turu ikinci maçlarına çıkacak.
  • FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Bahçeşehir Koleji maçlarıyla Türkiye'yi temsil edecek.
  • FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde ÇBK Mersin, Polonya'nın KHGM BC Polkowice ekibiyle mücadele edecek.
  • Voleybol CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı Dynavit, Macaristan'ın Vasas Obuda ekibiyle karşılaşacak.
  • Voleybol CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde Ziraat Bankkart ve Halkbank, zorlu müsabakalara çıkacak.
  • Voleybol Erkekler CEV Kupası'nda Fenerbahçe Parolapara ve Arkas Spor, play-off turu ilk maçlarında sahaya çıkacak.
  • Voleybol CEV Kadınlar Challenge Kupası'nda Nilüfer Belediyespor, çeyrek finalde Romanya'nın CSM Lugoj ekibiyle mücadele edecek.
Özel Haber

Bakmadan Geçme