100 TL Akaryakıt İndirimi Müjdesi! Depoyu Doldurmadan Önce…

Günden güne artan akaryakıt fiyatlarının ezici etkisini azaltabilmek adına başlatılan banka kampanyalar yılın son günlerinde avantajlı alışveriş fırsatı sunuyor

İşCep’ten araç sahiplerine yılın son avantajlı kampanyası duyuruldu. İşCep Aracım uygulaması üzerinden yıl sonuna kadar yapılacak akaryakıt alışverişine 100 TL indirim nasıl kazanılır? İşte detaylar…

Günden güne artan akaryakıt fiyatlarının ezici etkisini azaltabilmek adına başlatılan banka kampanyalar yılın son günlerinde avantajlı alışveriş fırsatı sunuyor. İşCep uygulaması içerisinde yer alan “aracım” alanı üzerinden yapılacak başvurular değerlendirildiğinde 100 TL'ye kadar akaryakıt indirimi kazanılıyor.

100 TL Akaryakıt İndiriminden Kimler Faydalanabilir?

İşCep'in 31 Aralık tarihinde sona erecek indirimli akaryakıt kampanyasından tüm İşCep müşteri hesabı kullanıcıları faydalanabiliyor. İşCep aracım uygulaması ile araca özel hizmetten kampanyaları aracılığıyla faydalanabiliyor. Araç sigorta yenileme işlemleri, muayene servisi ve bakım işlemleri gibi önemli günler uygulama içerisine kaydedildiğinde özel takvim alanı oluşturuluyor.

100 TL Akaryakıt İndirimi Nasıl Kazanılır?

Araç değerleme hizmeti sayesinde aracın ortalama satış fiyatı hesaplanarak 6 aylık fiyat değişim bilgisi görüntülenebiliyor. 31 Aralık tarihine kadar İşCep Aracım uygulaması içerisine araç plakasına ekleyenler kredi kartı ile yıl sonuna kadar 1.250 TL ve üzeri ilk akaryakıt harcamasına 100 TL indirim kazanıyor.

100 TL Akaryakıt İndirim Kampanyasının Şartları Nelerdir?

İşCep ve banka müşterisi olmak isteyenler mobil uygulama içerisinde yerini alan “müşteri olmak istiyorum” adımlarını takip edebilir. Ardından “aracım” uygulamasını cep telefonunu indirerek kullanmaya başlayabilir. İş Bankası Maksimum kart sahiplerine özel sunulan bu kampanya ile en fazla 100 TL indirim kazanılabilir. Tek seferde 1.250 TL ve üzeri ödemeler ile ancak akaryakıt indirimi sağlanabilir.

 

Bakmadan Geçme