12 Şubat 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye'de yoğun bir gün yaşanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek. Toplantıda, ülkenin güncel konuları ve politik gelişmeler masaya yatırılacak. Aynı gün, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarına başkanlık yapacak, partinin geleceği ve stratejileri değerlendirilecek. Siyasi arenanın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile bir basın toplantısı düzenleyerek uzay çalışmaları ve teknolojik gelişmeler hakkında bilgi verecek. İYİ Parti lideri Meral Akşener, İncilipınar Kültür Merkezi'nde düzenlenecek 'Teşkilat Buluşması'nda partililere seslenecek. Aynı gün Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 Aralık dönemine ilişkin işgücü istatistikleri ile inşaat maliyet endeksini açıklayacak, ekonomik durum ve sektörel performans hakkında bilgi sunacak. Spor dünyasında heyecan da eksik olmayacak.

Bugün Türkiye'de yoğun bir gün yaşanacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek. Toplantıda, ülkenin güncel konuları ve politik gelişmeler masaya yatırılacak. Aynı gün, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarına başkanlık yapacak, partinin geleceği ve stratejileri değerlendirilecek. Siyasi arenanın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile bir basın toplantısı düzenleyerek uzay çalışmaları ve teknolojik gelişmeler hakkında bilgi verecek. İYİ Parti lideri Meral Akşener, İncilipınar Kültür Merkezi'nde düzenlenecek "Teşkilat Buluşması"nda partililere seslenecek. Aynı gün Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 Aralık dönemine ilişkin işgücü istatistikleri ile inşaat maliyet endeksini açıklayacak, ekonomik durum ve sektörel performans hakkında bilgi sunacak. Spor dünyasında heyecan da eksik olmayacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, KABİNE TOPLANTISI'NA BAŞKANLIK EDİYOR

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek. Toplantıda, ülkenin güncel konuları ve politik gelişmeler ele alınacak.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, PARTİ TOPLANTILARINA BAŞKANLIK YAPACAK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarına başkanlık yapacak. Toplantılarda partinin geleceği ve stratejileri değerlendirilecek.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI KACIR, ASTRONOT ALPER GEZERAVCI İLE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile Esenboğa Havalimanı'nın VİP salonunda bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda, uzay çalışmaları ve teknolojik gelişmeler hakkında bilgi verilecek.

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER, TEŞKİLAT BULUŞMASI'NDA KONUŞACAK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İncilipınar Kültür Merkezi'nde düzenlenecek "Teşkilat Buluşması"na katılarak partililere seslenecek.

İSTATİSTİK KURUMU, İŞGÜCÜ İSTATİSTİKLERİ VE İNŞAAT MALİYET ENDEKSİNİ AÇIKLAYACAK

Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 Aralık dönemine ilişkin işgücü istatistikleri ile inşaat maliyet endeksini açıklayacak. Bu veriler, ekonomik durum ve sektörel performans hakkında bilgi sunacak.

FUTBOLDA HEYECAN DOLU MAÇLAR VE KUPA ÇEKİMİ

Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de çeşitli maçlar oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi de Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

GÜREŞ VE HALTER ŞAMPİYONALARI BAŞLIYOR

Avrupa Güreş Şampiyonası, Romanya'da grekoromen stilde mücadelelerle başlayacak. Aynı zamanda, Bulgaristan'da düzenlenecek Avrupa Halter Şampiyonası'nda milli sporcular sahne alacak.

BASKETBOL LİGİ MAÇLARIYLA SPOR DOLU BİR GÜN

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftası Çağdaş Bodrumspor-Bursaspor İnfo Yatırım maçıyla tamamlanacak. Ayrıca, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 24. haftasında 2 maç oynanacak.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme