12 yaşındaki çocuğu katleden kişi yakalandı

İzmir'de girdiği evde yasak aşk yaşadığı kadını bıçaklayarak yaralayan 12 yaşındaki kızını ise boğazından bıçaklayarak öldüren Suriye uyruklu firari katil saklandığı evde polis tarafından yakalandı

Küçük kız hayatını kaybetti annenin tedavisi sürüyor
Kan donduran olay İzmir'in Karabağlar ilçesinde dün sabah saat 10.40 sıralarında, Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 39731 Sokak'taki müstakil evde meydana geldi Edinilen bilgiye göre 3o yaşındaki Suriye uyruklu Suriye Levend M., bir süredir yasak aşk yaşadığı arkadaşının eşi Suzan E.', ilişkiyi bitirmek istedi. Buna sinirlenen Levend M., Suzan E’nin yaşadığı eve giderek dış kapı camını kırıp eve girdi. 34 yaşındaki Suzan E ile tartışan Levend M., Suzan E.'yi  yüzünden ve  kolundan 7 bıçak darbesiyle yaraladı. Saldırgan daha sonra sesleri duyarak odaya gelen  Suzan E.'nin kızı 12 yaşındaki Behiye E.'yi boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayıp kaçtı.

12 yaşındaki çocuğu katleden kişi yakalandı
Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan anne- kız,  olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Tedaviye alınan yaralılardan Behiye E., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, annesinin tedavisi ise sürüyor.

12 yaşındaki çocuğu katleden kişi yakalandı
Cani Saklandığı evde yakalandı

12 yaşındaki çocuğu katleden kişi yakalandı
Soruşturma başlatan polis, olayın ardından kaçan Levend Macu'nun yakalanması için çalışma başlattı. Suriye uyruklu katil zanlısı, akşam saatlerinde, gizlendiği evde suç aletiyle birlikte gözaltına alındı.

Bakmadan Geçme