13 Mart 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye'de bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şırnak ve Mardin mitingleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in halk buluşmaları, bakanların yoğun programları, Meral Akşener'in esnaf ziyaretleri, Bakan Kacır'ın bilim merkezi açılışları, Bakan Bolat'ın Almanya ziyareti, Bakan Uraloğlu'nun incelemeleri ve açılışları, Bakan Ersoy'un kültür ve turizm ziyaretleri, Fenerbahçe'nin UEFA maçı ve Türk basketbol takımlarının müsabakaları dikkat çekiyor. Beşiktaş Emlakjet'in BKT Avrupa Kupası çeyrek final maçı, TOFAŞ ve Pınar Karşıyaka'nın Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları da günün spor gelişmeleri arasında yer alıyor.

Türkiye'de bugün; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şırnak ve Mardin mitingleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in halk buluşmaları, bakanların yoğun programları, Meral Akşener'in esnaf ziyaretleri, Bakan Kacır'ın bilim merkezi açılışları, Bakan Bolat'ın Almanya ziyareti, Bakan Uraloğlu'nun incelemeleri ve açılışları, Bakan Ersoy'un kültür ve turizm ziyaretleri, Fenerbahçe'nin UEFA maçı ve Türk basketbol takımlarının müsabakaları dikkat çekiyor. Beşiktaş Emlakjet'in BKT Avrupa Kupası çeyrek final maçı, TOFAŞ ve Pınar Karşıyaka'nın Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları da günün spor gelişmeleri arasında yer alıyor.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİTİNGLERDE HALKA SESLENECEK
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adliye Meydanı'ndaki Şırnak ve 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'ndaki Mardin mitinglerinde halka seslenecek.
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ'IN PROGRAMI
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası'nda İş Dünyası Buluşması'na katılacak ve ardından iftar programına iştirak edecek.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'İN HALK BULUŞMALARI
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ödemiş, Tire, Bayındır, Menderes ve Torbalı'da vatandaşlarla bir araya gelecek, akşam ise iftar programına katılacak.
BAKANLAR BM'DE VE İL ZİYARETLERİNDE
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, BM'deki etkinliklere katılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise Valilik ziyareti ve projelerin incelemeleri için bir dizi programa katılacak.
MERAL AKŞENER'İN ESNAF ZİYARETLERİ VE İFTAR PROGRAMI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerinde bulunacak ve akşam iftar programına katılacak.
BAKAN KACIR'IN BİLİM MERKEZİ AÇILIŞLARI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mamak ve Sincan bilim merkezlerinin açılış törenlerine katılacak.
BAKAN BOLAT'IN ALMANYA ZİYARETİ
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Almanya'da bir dizi etkinliğe katılacak, Alman iş insanları ve Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle bir araya gelecek.
BAKAN URALOĞLU'NUN İNCELEMELERİ VE AÇILIŞLARI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yerköy YHT Garı'nda incelemelerde bulunacak, Sorgun ve Akdağmadeni'nde gar açılışlarına katılacak.
BAKAN ERSOY'UN KÜLTÜR VE TURİZM ZİYARETLERİ
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Samsun'da müze açılışlarına ve tanıtım toplantısına katılacak.
FENERBAHÇE VE TÜRK BASKETBOLUNUN KARŞILAŞMALARI
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile oynayacağı rövanş maçına ve Türk basketbol takımlarının çeşitli müsabakalarına dair gelişmeler.
DİĞER SPOR GELİŞMELERİ
Beşiktaş Emlakjet'in BKT Avrupa Kupası çeyrek final maçı, TOFAŞ ve Pınar Karşıyaka'nın Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları, Bahçeşehir Koleji'nin FIBA Erkekler Avrupa Kupası çeyrek final rövanşı ve diğer spor haberleri.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme