Büyükyılmaz: 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası

Saadet Partisi Konya Milletvekili aday adayları gazetemizi ziyaret etti. Saadetli adaylar 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası anlamına geldiğini ifade etti

Büyükyılmaz: 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Konya Milletvekili aday adayları gazetemizi ziyaret etti. İmtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz'ün misafir ettiği aday adayları önce Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu ardından 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimleri değerlendirdi. Aday adayları Ali Ayata, Abdullah Altuntaş, Hasan Hüseyin Çalı ve Ömer Faruk uyar adına konuşan Mahmut Sami Büyükyılmaz, Türkiye’nin başta ekonomi olmak üzere her anlamda ciddi sıkıntılar içinde olduğunu belirterek, "Bu sıkıntılardan kurtulmak için önümüzde 14 Mayıs fırsatı var. Bu ne olduğu belli olmayan ve tek adam sistemine bağlı yönetim ülkeyi bugün içinde bulunduğu sıkıntılı günlere taşımıştır" dedi. 

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye niçin dönüm noktası
Millet ittifakı'na halkın gösterdiği teveccühün oldukça yüksek olduğuna dikkat çeken Büyükyılmaz, "6 Parti Türkiye’nin kurtuluşu için bir yola çıktı. İnşallah bu yolda muaffak olacağız" ifadelerini kullandı. Türkiye’nin artık eski adıyla koalisyon yeni adıyla ittifaklarla yönetildiğini dile getiren Büyükyılmaz, "Bu ülkede partisinde fikir ayrılığına düşenler kendi parti kurdu. Her partinin temelinden en az 2 parti çıktı. Böylesi siyasi bir durumda Türkiye'nin tek parti iktidarında yönetilmesi imkansız bir durum oyların bölündüğü yere yönetimde bölünür eski adıyla koalisyon yeni adıyla ittifaklar artık ülkemizin gerçeğidir" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme