• Haberler
  • Güncel
  • 14 Şubat'ta ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı başladı

14 Şubat'ta ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı başladı

14 Şubat Sevgililer Gününde Adana'da sevgilisinin ismini dövme yaptırıp daha sonra ayrılan şahıslar dövme sildirme telaşındalar.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde bazı kişiler hediye olarak sevdiklerinin isimlerini vücutlarına dövme yaptırıyor. Ancak bu çiftler ayrıldığında dövmeyi sildirme telaşı başlıyor.

Bu gençlerden birisi de 20 yaşındaki Hasan Tektaş. Kız arkadaşının ismini koluna ‘Meleğim’ diye yazdıran ama 1 ay önce ayrılan genç, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dövmesini sildiriyor.

“Hiç umut kalmayınca sildirme kararı aldım”

Hasan Tektaş, çaresizliğini belirterek “Kız arkadaşımdan ayrıldım. Gitmeyecek dediğim insan gitti. 1 aydır ayrıyız hiç umut kalmayınca sildirme kararı aldım. Üzülüyorum, gitti. Gitmeyecek dedim oda gitti. Sildirirken çok acıyor ama onun gidişi daha çok acıttı” diye konuştu.

“Silerken üzülüyoruz”

Dövme silme işlemini yapan kuaför Ercan Ocaklı ise dövme silerken üzüldüklerini belirtti. Kuaför, “Bugün insanların sevinmesi gerekirken bazı kişiler üzgün. Sevdikleri kızların isimlerini dövme yaptıran kişiler bugün gelip o dövmeleri sildiriyor. Bizlerde silerken üzülüyoruz. Sildirmenin yanındaki acı sevdiğin insanın gitmesinin yanında hiç can acıtmıyor. İnsanlara hayat sevdikçe güzel mesajını vermek istiyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme