15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinliklerinde 'PALAZ' Konya'da sahnelenecek

Bu yıl 'Türkiye Yüzyılının Kahramanları' konseptiyle yedincisi düzenlenecek olan '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri' kapsamında, Murat Şafak Kömürcü'nün yazdığı ve Hakkı Kuş'un yönettiği Konya Devlet Tiyatrosu yapımı 'Palaz' adlı oyun, Konya Valiliği programı çerçevesinde, 15 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00'te Konya Devlet Tiyatrosu Sahnesinde ücretsiz temsil edilecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinliklerinde 'PALAZ' Konya'da sahnelenecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Osmanlı’nın son zamanlarında padişahın emriyle yurt dışında tayyarecilik (uçuş) eğitimi alan, daha sonra çeşitli cephelerde görev alıp fayda sağlayan ülkemizin ilk şehit pilotlarından olan Nuri Bey ve Fethi Bey’in hikâyesinin konu edindiği oyunda Fatih Yağlıcan, Onurcan Arıkan, Tolga Karasu, Zafer Kara, Almina Ay, Melisa Kocaman, Buse Özdemir, Yağız Demiral, Ömer Faruk Avcı, Doğukan Kutlu, Yaşar Özboz, M.Celaleddin Özboz rol alıyor.

Dekor tasarımı ise Ruken Bakır, kostüm tasarımı Elif Çakanlı Kurtoğlu, ışık tasarımı G. Ahmet Gökdemir, müzikleri Mert Dursun, koreografi düzeni Sera Kılıç ve korrepetitor Hilmi Yazıcı’ya ait.

Bakmadan Geçme