16 Şubat 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye gündemi bugün çok hareketli olacak. TBMM Başkanı Kurtulmuş Zeytinburnu'nda çeşitli açılışlara katılacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Diyarbakır ve Şanlıurfa'da programlara katılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Afyon'da programlarına devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Mersin'de sektör paydaşlarıyla buluşacak. Dışişleri Bakanı Fidan Münih Güvenlik Konferansı'na katılacak. İliç'teki maden ocağında kaybolan kişiler için çalışmalar sürüyor. Marmara Denizi'nde batan kuru yük gemisiyle ilgili arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Ayasofya'da Gazze ve Refah konusunda açıklama yapacak. Süper Lig'in 26. haftası Kasımpaşa-Fatih Karagümrük maçıyla başlayacak.


Türkiye gündemi bugün çok hareketli olacak. 
TBMM Başkanı Kurtulmuş Zeytinburnu'nda çeşitli açılışlara katılacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Diyarbakır ve Şanlıurfa'da programlara katılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Afyon'da programlarına devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Mersin'de sektör paydaşlarıyla buluşacak. Dışişleri Bakanı Fidan Münih Güvenlik Konferansı'na katılacak. İliç'teki maden ocağında kaybolan kişiler için çalışmalar sürüyor. Marmara Denizi'nde batan kuru yük gemisiyle ilgili arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Ayasofya'da Gazze ve Refah konusunda açıklama yapacak. Süper Lig'in 26. haftası Kasımpaşa-Fatih Karagümrük maçıyla başlayacak.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ORDU VE GİRESUN'DA MİTİNGLER DÜZENLEYECEK:
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ordu'nun Altınordu ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda ve Giresun'da valilik binası yanında düzenlenecek mitinglerde halka seslenecek.
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, ZEYTİNBURNU'NDA ÇEŞİTLİ AÇILIŞLARA KATILACAK:
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Zeytinburnu'nda Konyalı Camii, Diyanet Kur'an Kursu, Taziye Evi, Anaokulu ve Kapalı Otopark Açılışı törenlerine katılacak.
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ'IN YOĞUN PROGRAMI:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'ın Gelecek Tasavvuru Kongresi'ne katılacak, Urfa Bulvarı'nda AK Parti Seçim Bürosu açılışına iştirak edecek, ayrıca kanaat önderleriyle toplantılar düzenleyecek.
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI GÖKTAŞ, AFYON'DA PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR:
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyon'da valiliği ziyaret edecek, Belediye Başkan Adayı Proje Lansman Toplantısı'na ve Kadınlarla Büyük Afyonkarahisar Yolunda Buluşması programına katılacak.
TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI, SEKTÖR PAYDAŞLARIYLA BULUŞACAK:
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, şehirde çeşitli ziyaretlerde bulunacak, Mert Irmağı Islah Projesi temel atma törenine katılacak, sektör paydaşlarıyla bir araya gelecek.
DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN, MÜNİH GÜVENLİK KONFERANSI'NA KATILACAK:
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere Almanya'ya hareket edecek.
GÜNCEL GELİŞMELER:
İliç ilçesindeki maden ocağında toprak kayması sonucu kaybolan kişilerin bulunması için sürdürülen çalışmalar devam ediyor.
Marmara Denizi'nde batan kuru yük gemisiyle ilgili arama kurtarma çalışmaları titizlikle izleniyor.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Gazze ve Refah konusunda açıklama yapacak.
SPOR GÜNDEMİ:
Süper Lig'in 26. haftası, Kasımpaşa-VavaCars Fatih Karagümrük müsabakasıyla başlayacak.
Lig'in 23. haftasında Göztepe ile Manisa FK karşı karşıya gelecek.
Vodafone Sultanlar Ligi'nin 21. haftası, PTT-VakıfBank maçıyla start alacak.
Basketbol erkeklerde ING Türkiye Kupası Dörtlü Final organizasyonu, yarı final maçlarıyla heyecan dolu anlara sahne olacak.
Avrupa Güreş Şampiyonası, Romanya'da devam ediyor; Türk sporcular farklı kategorilerde mindere çıkacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme