18 Mart tarihinde o ilde okullar tatil! 8 Mart ne günü? 18 Mart resmî tatil mi?

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Günü okullar var mı? 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi günü resmi tatil mi? Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi günü Çanakkale'de okullar açık mı? İşte detaylar...

18 Mart tarihinde o ilde okullar tatil! 8 Mart ne günü? 18 Mart resmî tatil mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘18 Mart tarihinde okullar tatil mi? 18 Mart resmi tatil mi?’ sorusu sosyal mecrada en çok aratılan konular arasında. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi günü remi tatil mi? 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi günü okullar tatil mi? 

18 MART RESMİ TATİL Mİ? 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Günü resmi tatil değildir. 

O İLDE OKULLAR TATİL! 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Günü resmi tatil olmadığından dolayı Türkiye genelinde okullar tatil edilmeyecek. Ancak Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Günü Çanakkale’de okulların tatil olacağı bildirildi. 

Valilikten yapılan açıklamada, “18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünün coşkulu kutlanması amacıyla 18 Mart 2024 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.  

Bakmadan Geçme