1922 Konyaspor 3 hazırlık maçı yapacak

1922 Konyaspor, devre arası hazırlıklarını Antalya kampıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz cuma günü Antalya'ya giden yeşil-beyazlılar, çalışmalarını 9 Ocak'a kadar burada devam edecek. Yavru Kartal kamp boyunca 3 hazırlık maçı da oynayacak.

1922 Konyaspor 3 hazırlık  maçı yapacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1922 Konyaspor, devre arası hazırlıklarını Antalya kampıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz cuma günü Antalya’ya giden yeşil-beyazlılar, çalışmalarını 9 Ocak’a kadar burada devam edecek. Yavru Kartal kamp boyunca 3 hazırlık maçı da oynayacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, devre arası hazırlıklarını Antalya kampıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz cuma günü Antalya’ya giden yeşil-beyazlılar, çalışmalarını 9 Ocak’a kadar burada devam edecek. Yavru Kartal 3 hazırlık maçı oynayacağı kamp sonrası Konya’ya dönecek ve bir günlük izin yapacak. 1922 Konyaspor iznin ardından Saraçoğlu Tesisleri’nde toplanacak ve ikinci devrenin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıklarına başlayacak. Öte yandan Konyalı teknik adam Bekir Mehtap, 1922 Konyaspor'da göreve başladı. Atletik performans antrenörü Erbil Harbili ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Erbil Harbili’nin yerine Bekir Mehtap getirildi.

AYNI zamanda Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde öğretim görevlisi olan deneyimli teknik adam Mehtap, son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gölyazı Belediyespor’u çalıştırmıştı. 1922 Konyaspor’da kadronun güçlendirilmesi konusunda da girişimler sürüyor. Şu ana kadar 4 futbolcu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlılar, bu isimlerin yerine tecrübeli futbolcuları transfer ederek kadrosunu güçlendirmek istiyor. Kulüp Başkanı Zahir Renklibay da ikinci yarıda korkulu rüya görmeyeceklerine inandığını belirterek, “Sezonun ikinci devresinde düşme hattında olacağımızı düşünmüyorum. Takviyelerle daha iyi bir 1922 Konyaspor izlettireceğiz” açıklamasında bulundu.

M.Emin GÜLEÇ

Bakmadan Geçme