1922 Konyaspor'da maaş krizi

1922 Konyaspor futbolcuları tıpkı Basketbol takımı oyuncuları gibi kulübe sosyal medya üzerinden tepkide bulundu.

TFF 3. Lig'de mücadele eden 1922 Konyaspor'da futbolcular 2 aylık maaşları ve söz verilen primlerin ödenmemesinin ardından açıklama yaptı. 1922 Konyaspor futbolcuları tarafından yapılan açıklamada “Maç başı ücretleri, iki aylık maaşlar ve sözü verilen primler henüz ödenmemiştir. Sezon başından beri yaşanan sıkıntıları yansıtmadık. Tesiste yemek çıkmayan günler bile oldu ama başkan Osman Avcıoğlu bu süreçlerde bizleri aramamıştır.” ifadeleri kullanıldı.

1922 Konyaspor'da futbolcuları şu açıklamayı yaptı:  “Futbolcular olarak açık ve öz olarak söylemek isteriz ki Sezon başından beri futbolcular olarak bir çok maç başı ücretleri ve maaşı olan arkadaşlarımızın 2 aylık maaşları yatmamıştır, ve son olarak da belki de ligin bizim adımıza en kritik ve en önemli maçı olan Edirnespor maçında aldığımız zorlu galibiyette ki söz verilen primimiz de halen yatmamıştır ve iyi niyetimiz suistimal edilerek oyalanmaktayız, sezon başından beri çektiğimiz sıkıntıları kamuoyuna yansıtmamak adına futbolcular olarak gösterdiğimiz özveri ve mücadeleyi ne yazık ki başkan Osman Avcıoğlu ve yönetim kurulundan görememekteyiz, alınan her puanda oyuncu ve teknik ekibi pas geçerek kendine pay çıkarıp ön plana atan başkan ile karşı karşıyayız, maddi açıdan bizi mağdur bırakmakla beraber, futbolcu grubuna bir bayramlaşmayı bile çok gören, tesiste yemek çıkmadığı günlerde ne arayıp ne soran Sayın Avcıoğlu ve yönetiminin takındığı bu tavrı Konya ve spor kamuoyunun takdirine sunuyor, futbolcular olarak sadece emeklerimizin karşılığının kesinlikle bu olmadığını ve emeklerimizin karşılığını almak istediğimizi bildiriyoruz.”

1922 Konyaspor 3. ligde 38 puanla 11. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz hafta deplasmanda Şile Yıldızspor'u 0-4 yenerek ligde kalmayı garantilemişti

Bakmadan Geçme