1922 Konyaspor umut maçlarında

1922 Konyaspor, cumartesi günü evinde oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Ligde kalma mücadelesi veren yeşil-beyazlılar 4 gün içinde yapacağı Kırklarelispor ve Pazarspor maçları kaderini tayin edecek.

1922 Konyaspor umut maçlarında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1922 Konyaspor, cumartesi günü evinde oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Ligde kalma mücadelesi veren yeşil-beyazlılar 4 gün içinde yapacağı Kırklarelispor ve Pazarspor maçları kaderini tayin edecek

Başkan Zahir Renklibay “ Bu maçlar bizim için çok önemli. Kırklarelispor önündeki cumartesi günü saat 13.00 te yapacağımız zorlu maçta Konyalı futbol severleri ve Konyaspor’ul taraftarlarımızı maça davet ediyoruz” dedi


TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, cumartesi günü evinde oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarını devam ettiriyor. Yeşil-beyazlı futbolcular, Saraçoğlu Tesisleri’nde Teknik Direktör Ender Traş yönetiminde 3 puan için sıkı bir çalışma içindeler. Yavru Kartal dünü tek idmanla değerlendirirken, hazırlıklar bugün devam edecek. 1922 Konyaspor, kümede kalma yolunda kritik bir sürece giriyor. Yeşil-beyazlı ekibin, 4 gün içinde oynayacağı Kırklarelispor ve Pazarspor maçları kaderini tayin edecek. Yavru Kartal, ligin kalan haftalarında rakiplerine oranla daha az maça çıkacak. Temsilcimiz, sezon sonuna kadar iki haftayı maç yapmadan geçirecek.

28 PUANDA bulunan 1922 Konyaspor’un aynı puanda yer alan Pazarspor’dan 3 maç fazlası bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekibin 32 puanlı Zonguldak Kömürspor ve 33 puanlı Uşakspor’dan ise iki maç fazlası bulunuyor. Ligde kalma yolunda sıkıntılı bir sezon geçiren 1922 Konyaspor’un kaderi önümüzdeki iki haftada büyük ölçüde netleşmiş olacak. Başkan Zahir Renklibay “ Konyalı futbolseverlerden cumartesi günü destek bekliyoruz. Bu maç bizim kader maçımızdan ilki olacak” dedi. Ender Traş’ın öğrencileri, 4 gün içinde mutlak kazanması gereken iki maça çıkacak. Konyaspor Pilot takımı, 26 Mart Cumartesi günü sahasında Kırklarelispor, 30 Mart Çarşamba günü ise deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak. Bu maçlar yeşil-beyazlı ekibin kaderini büyük ölçüde netleştirmiş olacak.

Bakmadan Geçme