2 Şubat 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye gündeminde birçok önemli etkinlik ve gelişme yaşanacak. Günün bu önemli gelişmeleri Türkiye'nin gündemini şekillendirecek. İşte günün önemli başlıkları…

Bugün Türkiye gündeminde birçok önemli etkinlik ve gelişme yaşanacak. Günün bu önemli gelişmeleri Türkiye'nin gündemini şekillendirecek. 

İşte günün önemli başlıkları:

1. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Programı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOFAŞ Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılacak. Ardından Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluşma Programı'na iştirak edecek.
2. Bakan Özhaseki'nin Katılımı: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kentsel Yeşil Alanların Sürdürülebilir Yönetim Çalıştayı'na ve Mehmet Karamercan Kütüphanesi ile 100 Apartmana 100 Kütüphane Açılış Töreni'ne katılacak.
3. Bakan Ersoy'un Amerika'dan İadesi Sağlanan Eserleri Tanıtımı: Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Amerika Birleşik Devletleri'nden iadesi sağlanan tarihi eserlerin tanıtımını yapacak.
4. Bakan Kacır'ın Su Verimliliği Programına Katılımı: Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi-Su Buluşması" programına katılacak.
5. Bakan Yumaklı'nın Ziyaret ve İncelemeleri: Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve "Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi-Su Buluşması" programına katılacak. Ayrıca Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunacak.
6. Ticaret Bakanı Bolat'ın Programı: Ticaret Bakanı Ömer Bolat, çeşitli ziyaretlerde bulunacak, dış ticaret rakamlarını açıklayacak ve medya sektöründeki bir panel oturumuna katılacak.
7. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'nun Görüşmesi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Irak Ulaştırma Bakanı Rezzak Muheybes es-Sadavi ile "Kalkınma Yolu"nu görüşecek.
8. Spor Arenasında Heyecan:
•    Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü-EMS Yapı Sivasspor, Atakaş Hatayspor-VavaCars Fatih Karagümrük ve Yılport Samsunspor-Galatasaray maçları gerçekleşecek.
•    Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Sakaryaspor-Teksüt Bandırmaspor maçıyla mücadele başlayacak.
•    Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 25. haftasında Anadolu Efes, EA7 Emporio Armani Milan'ı ağırlarken, Fenerbahçe Beko, AS Monaco'ya konuk olacak.
•    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında birçok mücadele gerçekleşecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme