2 Şubat 2025 Türkiye Gündemi

Yasama, Yürütme ve Siyaset:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin İstanbul İl Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi'ne katılacak. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ise Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek "Özgürlük İçin Barış" mitingine iştirak edecek.

Dünya ve Diplomasi:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'da temaslarda bulunacak. Gazze'de İsrail ile Hamas arasında yürürlüğe giren ateşkes ve esir takası süreci kapsamındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Ayrıca Suriye'de Baas rejimi ve Esed ailesi iktidarının devrilmesi sonrası geçici yönetimle ilgili gelişmeler izlenmeye devam edilecek.

Spor:

Trendyol Süper Lig'de 22. hafta Adana Demirspor-Kasımpaşa, Göztepe-Corendon Alanyaspor ve Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçlarıyla sürecek.

Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko-Yalovaspor ve Anadolu Efes-Bursaspor Yörsan karşılaşmaları dikkat çekiyor.

Vodafone Sultanlar Ligi'nde VakıfBank-Bahçelievler Belediyespor ve Galatasaray Daikin-Fenerbahçe Medicana maçları oynanacak.

Teniste A Milli Erkek Takımı'nın Meksika ile Davis Cup Dünya Grup 1 play-off müsabakaları tamamlanacak.

Buz Hokeyi 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda Türkiye, son maçında Meksika ile Zeytinburnu Buz Adası'nda karşı karşıya gelecek.
 

Türkiye genelinde önemli siyasi temaslar, diplomasi hareketliliği ve sporda yoğun karşılaşmaların olduğu bir gün yaşanacak.

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme