20 Mart 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye'de siyasetten spora, ekonomiden kültüre birçok alanda hareketli bir gün yaşanacak. İşte günün öne çıkan gelişmeleri…

Bugün Türkiye'de siyasetten spora, ekonomiden kültüre birçok alanda hareketli bir gün yaşanacak. 
İşte günün öne çıkan gelişmeleri…
SİYASET VE DEVLET BAŞKANI GÜNDEMİ 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta ve Burdur'da mitingler düzenleyerek halka seslenecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel ile iftar programında buluşacak.
HÜKÜMETİN GÜNDEMİ 
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'da düzenlenecek iftar programına katılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise ziyaretlerde bulunacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise çeşitli açılışlara katılacak ve istişare toplantıları düzenleyecek.
EKONOMİ VE FİNANS HABERLERİ 
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mersin'de çeşitli etkinliklere katılacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise Ankara'da düzenlenecek iftar programında vatandaşlarla bir araya gelecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise açılış törenleri ve ziyaretlerde bulunacak.
DÜNYA DİPLOMASİSİ 
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Dışişleri Bakanı ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ 
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bir Kur'an kursunun açılış programına katılacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise İstanbul ve Kastamonu'da turizm temsilcileriyle toplantılar düzenleyecek.
SPOR GÜNDEMİ 
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları açılış törenine katılacak ve Üsküdar'da gençlerle iftar buluşmasına iştirak edecek. Ayrıca, Fenerbahçe Beko ve diğer takımların maçları da bugün gerçekleşecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme