200 Milyon liralık yeni kripto para vurgunu

Kripto para vurgunu furyası durmak bilmiyor. Denizli'de kurulduğu iddia bir sanal para sitesi ile 200 milyon lira vurgun yapıldığı iddia edildi.

200 Milyon liralık yeni kripto para vurgunu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2020 yılında Denizli’de kurulduğu iddia edilen bir sanal para sitesinin, sistemini kapatması üzerine 200 milyon lira ile yeni bir vurguna imza attığı öne sürüldü. Sisteme parasını yatıran vatandaşların, bir muhatap bulamadıklarını ve yatırdıkları paranın akıbetini merak ettikleri bilgisi aktarıldı.

Sabah'ta yer alan bir habere göre, mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, bir yıl içinde kripto paralarının sürekli olarak yükseliş içinde olduğunu, ani bir düşüşten sonra sitenin kapatıldığını ve paralarını geri alamadıklarını iddia ettiler. 

Kapatılan kripto para sistemi ile ilgili savunma yapan mağdurlar şu şekilde konuştu: "İlk yatırım yapılmaya başlandığında kripto paralar 0,15 kuruştan satılmaya başlandı. Daha sonra 63 kuruşa kadar çıktı.

Ardından hızlı bir düşüş yaşanmaya başladı. Her şey 1 buçuk yıl içinde oldu. Şimdi ise site tamamen kapalı. Karşımızda bir muhatapta bulamıyoruz.

300 bin TL kaybeden var, 800 bin TL kaybeden var. Parasını kaybetmiş ama şikayette bulunmayan birçok kişi bulunuyor.

Emniyet güçlerimize güveniyoruz ve durumun bir an evvel çözüme kavuşmasını ümit ediyoruz" 

Bakmadan Geçme