• Haberler
  • Türkiye
  • 2023 MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

2023 MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

2020 yılında MasterChef Türkiye'de finalist olan Barbaros Yoloğlu, bu hafta MasterChef All Star kadrosuna dahil oldu. Peki, Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler…

2023 MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TV8 ekranlarında sevilerek izlenilen MasterChef All Star’da, bu hafta yarışmaya dahil olan isim Barbaros Yoloğlu oldu. Barbaros Yoloğlu, daha önce 2020 kadrosunda yer almış ve ikinci olarak yarışmayı tamamlamıştı. Bu yıl da MasterChef All Star’a katılım sağlayan Yoloğlu bu kez şampiyonluk hedefleyecek. Peki, Barbaros Yoloğlu kimdir?
 
2023 MASTERCHEF ALL STAR BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR?

MasterChef yarışmasıyla kendinden söz ettiren Barbaras Yoloğlu, Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya gelmiştir ve 26 yaşındadır. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan Yoloğlu, güreş ve farklı spor dalları ile ilgilendi. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi'ne gitmeye karar veren Yoloğlu,  bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalıştı. Sonrasında üniversite eğitimini için gittiği Erzurum'da, çalışma hayatına devam etti. Özel hayatıyla da gündeme gelen Yoloğlu, 2023 Temmuz ayında sevgilisi Şule İdil Aydın ile Samsun'da nikah masasına oturdu.

Bakmadan Geçme