2024 Promosyon: Emekli Zammı Açıklandı, Bankalarda Hareketlilik Başladı!

2024 yılının ilk kabinesi toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili halka açık çağrıda bulundu.

2024 Promosyon: Emekli Zammı Açıklandı, Bankalarda Hareketlilik Başladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni yılın ilk zamlı maaşları açıklandıktan sonra bu kez bankalar harekete geçti. Her emeklinin hakkı olan bankaların promosyon ödemeleri yeniden gündeme getirildi. Ay sonunu getirmekte zorluk çeken emeklinin hesabına otomatik olarak aktarılan promosyon ödemesi ilk kez EYT ile emekli olacakları yakından ilgilendiriyor.

Bankalarda Son Durum!

3 yıl boyunca aynı bankada su kalma sözü veren her emekli bu promosyon kampanyalarına başvurabiliyor. Elbette ki hesaba aktarılan promosyon tutarı alınan maaşla doğru orantı da değişebiliyor.

Kamu bankalarında bu sınır 5.000 TL'ye kadar tutulurken özel bankalarda herhangi bir sınırlama bulunmuyor. 2024 yılı yeni zamlı maaşlarını açıklanması ile beraber bankalarında promosyonlarını güncellemesi bekleniyor.

En Yüksek Promosyon Ne Kadar Oldu?

Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat en yüksek promosyonu veren bankanın 15.000 TL'ye kadar ödeme yaptığı biliniyor. Bankaların geri ödemesiz nakit desteğinden faydalanmak isteyenlerin yapması gereken tek şey maaşını yüksek promosyon veren bankaya taşıma talebinde bulunmak.

 

Bakmadan Geçme