26 Şubat 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye bugün, siyasi, ekonomik, diplomasi ve spor alanlarında yoğun bir gün geçirecek gibi görünüyor. İşte öne çıkan gündem başlıkları…

26 Şubat 2024 Türkiye Gündemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye bugün, siyasi, ekonomik, diplomasi ve spor alanlarında yoğun bir gün geçirecek gibi görünüyor. İşte öne çıkan gündem başlıkları…
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YOĞUN PROGRAM: YATIRIMLAR VE PARTİ TOPLANTILARI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katılacak. Aynı gün içinde AK Parti Kongre Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'na ve AK Parti Genel Merkezi'nde MYK Toplantısı'na da iştirak edecek.
CEVDET YILMAZ İNGİLTERE'DE TÜRK İŞ DÜNYASIYLA BULUŞACAK
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere'de Türk iş dünyası temsilcileriyle buluşacak, dış ticaret ve ekonomik iş birliği konularını ele alacak.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL PARTİ İÇİ TOPLANTILARA BAŞKANLIK EDİYOR
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarına başkanlık edecek. Parti içi gelişmeler ve stratejiler masaya yatırılacak.
YASAMA VE YÜRÜTME: BAKANLAR AKTİF
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimlere Yönelik Arabuluculuk ve Tahkim Bilgilendirme Semineri'ne katılmak üzere Hilton Otel'de bir araya gelecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise Şehit Müslüm Özdemir'in ailesini ziyaret edecek, tarihi Kapalıçarşı esnafıyla buluşacak ve Pazarcık İlçe Seçim Ofisi'nin açılışına katılacak.
EKONOMİ VE FİNANS: KACIR ÖDÜL TÖRENİNDE
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı-Türkiye 2023 Hızlandırıcısı Ödül Töreni'ne katılacak. Girişimcilik ve temiz teknolojilerdeki son gelişmeler değerlendirilecek.
DÜNYA DİPLOMASİSİ: FİDAN MEKSİKA DIŞİŞLERİ BAKANI İLE GÖRÜŞECEK
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Meksika Dışişleri Bakanı Alicia Barcena ile bir araya gelerek ikili ilişkileri ve bölgesel konuları ele alacak. Ayrıca, Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'in Filistin'i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye adına Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız başkanlığındaki heyet sunum yapacak.
SPOR GÜNDEMİ: LİGLERDE HEYECAN SÜRÜYOR
Trendyol Süper Lig'de 27. hafta, Galatasaray-Bitexen Antalyaspor maçıyla tamamlanacak. Trendyol 1. Lig'in 24. haftası ise Astor Enerji Şanlıurfaspor-Tuzlaspor müsabakasıyla sona erecek. Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi'nin 22. haftası, PTT-Çukurova Belediyespor karşılaşmasıyla son bulacak.

Bakmadan Geçme