28 Aralık 2023 Türkiye Gündemi

Türkiye'de 28 Aralık 2023 (bugün) tarihinde önemli gelişmeler yaşanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Muhtarlar Toplantısı'nda yapacağı önemli açıklamalar, Cevdet Yılmaz'ın Ekonomi Koordinasyon Kurulu'na başkanlık etmesi, Adalet Bakanı Tunç'un Samsun'da adli tıp kurumu temelini atması ve bakanların Samsun'da gerçekleştireceği il genel koordinasyon toplantısı Türkiye'nin gündeminde ön plana çıkıyor.

Türkiye’de 28 Aralık 2023 (bugün) tarihinde önemli gelişmeler yaşanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Muhtarlar Toplantısı'nda yapacağı önemli açıklamalar, Cevdet Yılmaz'ın Ekonomi Koordinasyon Kurulu'na başkanlık etmesi, Adalet Bakanı Tunç'un Samsun'da adli tıp kurumu temelini atması ve bakanların Samsun'da gerçekleştireceği il genel koordinasyon toplantısı Türkiye'nin gündeminde ön plana çıkıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MUHTARLAR TOPLANTISI'NDA KONUŞACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'na katılarak önemli açıklamalarda bulunacak.

CEVDET YILMAZ, EKONOMİ KOORDİNASYON KURULU'NA BAŞKANLIK EDECEK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ekonomi Koordinasyon Kurulu'na başkanlık edecek, ekonomi ile ilgili gelişmeleri değerlendirecek.

ADALET BAKANI TUNÇ, SAMSUN ADLİ TIP KURUMU HİZMET BİNASININ TEMELİNİ ATACAK

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Samsun Adli Tıp Kurumu hizmet binasının temel atma törenine katılarak, adalet sistemiyle ilgili önemli adımları paylaşacak.

BAKANLAR ÖZHASEKİ VE ERSOY, İL GENEL KOORDİNASYON TOPLANTISI VE İNCELEMELER İÇİN SAMSUN'DA

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Samsun'da düzenlenen il genel koordinasyon toplantısına katılacak ve ardından sahada incelemeler yapacak.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN, EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILACAK

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Samsun Valiliği'ni ziyaret edecek, il eğitim değerlendirme toplantısına iştirak edecek ve Şehit Uzman Çavuş Vedat Öz Kızılay Özel Eğitim Anaokulu açılış törenine katılacak.

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BAYRAKTAR, OSBÜK TOPLANTISI'NA KATILACAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, OSBÜK Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılarak sektördeki güncel konuları değerlendirecek.

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI'NDAN AÇIKLAMA

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetini ve haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak, ekonomiye dair önemli bilgiler sunacak.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY SÜPER KUPA İÇİN BASIN TOPLANTISINDA BULUNACAK

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takım kaptanı Edin Dzeko, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve takım kaptanı Fernando Muslera, Suudi Arabistan'da gerçekleşecek 2023 Turkcell Süper Kupa Finali öncesi Al Awwal Park'ta düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak.

ANADOLU EFES, FENERBAHÇE BEKO'YU SİNAN ERDEM SPOR SALONU'NDA KONUK EDECEK

 Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 17. haftasında Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR-BUCASPOR 1928 MAÇI YAPILACAK

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 15. haftadan ertelenen Zonguldak Kömürspor-Bucaspor 1928 maçı oynanacak.

HDI SİGORTA KADINLAR TÜRKİYE KUPASI'NDA RÖVANŞ MAÇLARI

Hentbol HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda 1. tur mücadelesi rövanş maçları yapılacak. Görele Belediyespor-Bursa Büyükşehir Belediyespor, Tekirdağ Süleymanpaşa-Aksaray Belediyespor ve Anadolu Üniversitesi-Yenimahalle Belediyespor müsabakaları gerçekleştirilecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme