28 Mayıs sonrası, altın ve dolar fiyatları nasıl olacak?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalması, kuyumculuk sektörünü de etkilemeye devam ediyor. Başak Kuyumculuk ve Mücevherat sahibi Mehmet Ali Gökmen, seçimlerden dolayı etkilenen altın ve döviz piyasasıyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

28 Mayıs sonrası, altın ve dolar fiyatları nasıl olacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mevcut altın ve dolar fiyatları ile ilgili bilgi veren Gökmen, altının 1405 TL, doların ise 21.500 TL olduğunu söyledi. 14 Mayıs seçimlerinde gram altının 1370 TL üstü olduğunu fakat şuan ise 1400 TL civarlarında seyrettiğini ifade etti.

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra ise piyasanın nasıl olacağı ile ilgili açıklamalarda bulunan Gökmen “ Birkaç aylığına dolar ve döviz piyasası rahatlar. Ağustos ayıyla birlikte yükselişler gerçekleşir. Daha üstünü göreceğimizi tahmin ediyoruz.” dedi.

“AMERİKAN SENATOSU, DOLARI ETKİLEYEBİLİR”

Son olarak ise piyasayla ilgili farklı bir konu üzerine de değinen Başak Kuyumculuk ve Mücevherat sahibi Mehmet Ali Gökmen, şuan Amerikan Senatosu’ndan bir yasanın geçirilmeye çalışıldığını fakat o yasa geçmezse ise doların fiyatında anormal düzeyde bir yükseliş yaşanabileceği bilgisini vererek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme