28 Şubat 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye gündeminde bugün önemli gelişmeler yaşanacak. Cumhurbaşkanı ve bakanların yoğun gündemleri, muhalefet partilerinin aday tanıtımları ve spor arenasında yaşanacak gelişmelerle ilgili haberimiz detayda…

Türkiye gündeminde bugün önemli gelişmeler yaşanacak. Cumhurbaşkanı ve bakanların yoğun gündemleri, muhalefet partilerinin aday tanıtımları ve spor arenasında yaşanacak gelişmelerle ilgili haberimiz detayda…
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE AK PARTİ MİTİNGİNDE HALKA SESLENİYOR 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya mitinginde halka hitap edecek.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, ADAY TANITIM TOPLANTISI'NA KATILIYOR 
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılacak.
ADALET BAKANI TUNÇ'UN GÜNDEMİ 
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Üniversitesi'nde 28 Şubat Sempozyumu ve Marmara Üniversitesi'nde 28 Şubat Postmodern Darbe Konferansı'na katılacak. Ayrıca, Pendik'te Bartın Dernekler Federasyonu programına iştirak edecek.
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI GÖKTAŞ'IN PROGRAMI 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İç Anadolu Kariyer Zirvesi'ne katılacak, valiliği ziyaret edecek, Büyük Emirdağlılar Buluşması programında bulunacak.
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI IŞIKHAN'IN AJANDASI 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluşma programına katılacak, valiliği ziyaret edecek, Ramazan Ayı "Bakkal Amca" Gıda, Kırtasiye, Giyim Sosyal Destek Çeki Lansmanı'na iştirak edecek.
MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN'İN PROGRAMI 
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Fuat Sezgin'in Arap-İslam Bilimleri Tarihi kitabının tanıtımına katılacak ve Zeytinburnu Fatma Süslügil İlkokulu'nda Trafikte Küçük Hata Yoktur Sosyal Sorumluluk Projesi Lansmanı'na iştirak edecek.
İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER ADANA'DA 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın proje tanıtım toplantısına iştirak edecek.
TBMM'DE 8. YARGI PAKETİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR 
TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı 8. Yargı Paketi'nin görüşmelerine başlanacak.
EKONOMİ VE FİNANS 
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Fuat Sezgin'in Arap-İslam Bilimleri Tarihi kitabının tanıtımına katılacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'ın proje tanıtım toplantısına katılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak.
DIŞ TİCARET VE EKONOMİK GÜVEN ENDEKSİ AÇIKLANIYOR 
Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayı dış ticaret istatistikleri ile şubat ayı ekonomik güven endeksi verilerini açıklayacak.
MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÜLER'İN DİPLOMATİK ZİYARETLERİ 
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bosna Hersek'te Kovaçi Şehitliği'ni ziyaret edecek, Bosna Hersek Savunma Bakanı Zukan Helez ile görüşecek.
SPOR GÜNDEMİ 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor-RAMS Başakşehir ve Beşiktaş-TÜMOSAN Konyaspor müsabakaları oynanacak. Ayrıca, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi ve CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı yaşanacak. A Milli Kadın Hentbol Takımı, EHF 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Bulgaristan ile deplasmanda karşılaşacak.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme